+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Uitschuifbare Magnetische Lifter

€ 4,95
Bewaar voor later
Moeiteloos binnen handbereik
Voorraadstatus laden

62 cm - Handig en Veelzijdig - Magneet gereedschap - Objecten Optillen

Aanschouw de handige Uitschuifbare Magnetische Lifter. De perfecte gadget om makkelijk  (metalen en ijzeren) spullen van de grond af te halen. Dankzij het uitschuifbare ontwerp hoef je nooit meer te bukken om zulke spullen van de grond te pakken. Bestel er snel één!

Omschrijving

Nooit meer bukken door de Extendable Magnetic Lifter!

Hoe vaak heb je wel niet moeten bukken omdat je weer je sleutels of losgeld op de grond liet vallen. Dankzij de Extendable Magnetic Lifter hoef je dit niet meer te doen. De uitschuifbare stang met daaronder de sterk ingebouwde magneet doet al het werk voor je.

Het enige wat je moet doen is de stang uitschuiven en de onderkant leggen op hetgeen wat je liet vallen. Schuif de stang weer in en zo kan je makkelijk het voorwerp van de stang pakken. De stang is uitschuifbaar tot wel 62 cm en kan zo'n 900 gram oppakken. In plaats van jezelf uit je comfortabele positie te hijsen en op zoek te gaan naar dat kleine apparaatje, kun je gewoon de Uitschuifbare Magnetische Lifter gebruiken! Met een simpele druk op de knop kun je de magnetische kop van deze handige tool uitrekken tot wel 62 centimeter en moeiteloos die afstandsbediening grijpen, zonder ook maar een vinger te hoeven uitsteken.

Perfect voor elke situatie!

En dat is niet alles! Deze uitschuifbare lifter is ook perfect voor het oppakken van andere metalen voorwerpen die buiten je bereik liggen, zoals sleutels, paperclips of zelfs die verloren munt onder de koelkast. Het maakt niet uit of het hoog of laag is, deze handige gadget kan het allemaal aan! Dankzij zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is de Uitschuifbare Magnetische Lifter gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Dus of je nu thuis bent, op kantoor of zelfs onderweg, je hebt altijd een handige helper bij de hand om je te helpen bij al die kleine alledaagse klusjes.

Kenmerken Uitschuifbare Magnetische Lifter:

  • Lange uitschuibare lengte: De Extendable magnetic lifter is uitschuifbaar tot 62 cm, perfecte lengte om spullen van de grond te pakken.
  • Gewicht: Naast dat de Extendable magnetic lifter een goede lengte heeft, kan het ook wel 900 gram oppakken.
  • Meenemen: Als je de metalen stang weer inschuift, heb je nog maar een klein voorwerp over. Dat voorwerp kan je makkelijk overal mee naartoe nemen.

Met de Uitschuifbare Magnetische Lifter hoef je nooit meer te bukken of te reiken naar die lastig te bereiken spullen. Maak je leven gemakkelijker en geniet van het gemak van het oppakken van metalen voorwerpen zonder een vinger uit te hoeven steken. Bestel vandaag nog jouw Uitschuifbare Magnetische Lifter bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
61/1849
EAN
4029811458370
Lengte
135 mm
Breedte
13 mm
Hoogte
13 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp