Top 5 leuke hebbedingetjes

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke hebbedingetjes voor thuis, op het werk of in de auto. Daarom dacht ik dat het eens tijd werd voor een top 5 van dit moment. Lees mee en wie weet brengt het jou op leuke ideeën voor jezelf of om een ander cadeau te geven.

1. Whiteboard klok

Heb jij ook weleens dat de tijd op je werk erg langzaam gaat en de dag een eeuwigheid duurt? Zoals bijvoorbeeld op de maandag, de eerste werkdag na een leuk en gezellig weekend. Of op de vrijdag, de laatste werkdag van de week voor vele mensen. Deze klok laat de tijd helaas niet sneller gaan maar de tijd gaat tenminste wel op een leuke manier langzaam voorbij. Het schrijft namelijk elke 5 minuten de tijd voor jou op! Hartstikke leuk om te zien.

2. Oplader houder

Persoonlijk gebruik ik mijn mobiel vaak als navigatiesysteem dankzij Google Navigatie. Dit zorgt er echter voor dat ik weleens in een situatie beland waar mijn mobiele batterij bijna leeg is. Ik heb altijd mijn oplader bij mij maar niet alle plekken hebben stopcontacten op een handige plek. Soms zitten ze erg hoog, of juist erg laag. Op andere plekken zit er een stopcontact onder een bureau en ga zo maar door. Waardoor mijn mobiel op de meest onhandige plekken moet opladen. De Oplader houder zorgt voor een geweldige uitkomst. Het zorgt er namelijk voor dat je jouw mobiel dicht bij de oplader in de buurt kan houden waardoor het erg zichtbaar is wanneer het stopcontact hoog zit. Je hoeft je mobiel ook niet op de grond te leggen wanneer het stopcontact laag zit, of ergens onder. Of wat dacht je van een stopcontact die ervoor zorgt dat je mobiel nergens kan liggen waardoor het aan de opladerdraad bungelt? Dat is allemaal voorbij met een Oplader houder!

3. Selfie stok

Misschien heb je het weleens gezien: mensen die een mobiele telefoon op een (vaak) metalen stok plaatsen zodat ze een foto van zichzelf kunnen nemen op afstand. Metalen stokken zijn echter zo 2014.. Tegenwoordig heb je de Selfie stok die je ook nog eens als armband kan gebruiken! Net als de Slap Bracelet van vroeger kan je de Selfie stok van een armband omtoveren in een stok en weer terug naar armband door 'm op je pols te slaan. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte in je tas of koffer, het geeft je ook nog eens de mogelijkheid op alle momenten van de dag een perfecte selfie te maken. Je mobiel kan je vastzetten aan het einde van de armband wanneer het tot stok geklikt is. Handig, toch? Wil je liever de telefoon helemaal niet vasthouden? Dan is deze Lazy neck telefoonhouder van MegaGadgets misschien wat voor jou!

4. Muziek kussen

Veel mensen vinden het fijn om savonds in bed nog wat muziek te luisteren. Of wat dacht je van in slaap te vallen met een rustgevende waterval op de achterond, of exotische vogels die je hoort fluiten alsof je in de jungle bent? Natuurlijk zou je dan dat soort muziek of geluid op je mobiel kunnen zetten en met oordopjes ernaar luisteren. Alleen moet je er wel voor oppassen om niet met de oordopjes in slaap te vallen, dat ligt namelijk niet zo lekker. Ook hier is iets handigs op verzonnen! Sluit je mobiel aan de Muziek kussen met een audio kabeltje en speel al je favoriete muziek of geluiden af terwijl jij lekker in slaap valt. Ben jij meer de knuffelige type dan een muziek type? Dan heb je altijd nog de ´Boyfriend' Pillow´. Heerlijk om tegen aan te liggen en jezelf wijs te maken dat je jouw grootste liefde knuffelt. Of dit je favoriete filmster is of de buurman/vrouw waar je al tijden stiekem een oogje op hebt, dat laat ik aan jouw fantasie over.

 

5. Spinnenvanger

Spinnen. Dat zijn niet de meest ideale huisdieren om te hebben. Al zal de ene ze enger vinden dan de ander, de Spider Catcher is voor iedereen goed om te hebben! Voor de bange mensen biedt het een mogelijkheid om de spin te vangen van een afstand. Voor een natuurliefhebber biedt het de mogelijkheid de spinnen levend te houden en ze vrij te laten in de natuur. Voor kinderen is het een leuk spelletje terwijl ze gelijk het huis spin-vrij maken. Het allerbeste aan de Spinnenvanger is dat het ook andere dieren kan vangen dan alleen spinnen. Niet dat wij in Nederland erg veel andere diersoorten hebben om te vangen maar wacht dacht je van een hommel, bij of wesp? In mijn ogen verdient de Spinnenvanger het laatste plekje in mijn top 5 aan leuke hebbedingetjes.

Ben jij het eens dat deze gadgets in een top 5 lijst staan? Of heb jij juist andere gadgets in gedachte die volgens jou in een top 5 zouden moeten staan? Deel je mening met ons. Wij horen graag wat jou aanspreekt.

Opzoek naar een leuk cadeau? Kijk dan snel hier voor jouw top cadeau!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie