Hoe gadgets je interieur afmaken

Gadgets zijn er in alle soorten en maten. Van kleine gadgets die het leven makkelijker maken, gadgets met een grappige functie, maar ook gadgets om je interieur een finishing touch te geven. In deze blog lees je over 4 gadgets die niet mogen ontbreken in jouw interieur.


1. Scratch map

Voor iedere reisliefhebber is dit een gadget die niet mag ontbreken in het interieur. Op de een na de andere interieurblog zie je de scratchmap voorbij komen en wij begrijpen wel waarom. Een scratchmap werkt net zoals een kraslot. Alleen is het niet bedoeling om alles in één keer open te krassen. Iedere keer als je een nieuw land hebt bezocht mag je dit land weer open krassen. Op deze manier weet je precies welke landen je al bezocht hebt en welke landen je nog moet bezoeken. Hang deze kaart prominent op in je woonkamer of slaapkamer, zodat je altijd iets hebt om naar uit te kijken.

Scratch Map
2. Retro platenspeler

Wie had er vroeger geen zin om in z’n huiskamer te staan om golden oldies af te spelen: een LP platenspeler. Helaas zijn deze langzaam maar zeker uit de huiskamers verdwenen voor moderne technologie zoals cd-spelers, stereo’s en tegenwoordig zelfs draadloze sonos boxen. Gelukkig zie je de oldschool platenspelers steeds vaker terugkeren in het interieur. Het grote verschil is alleen dat je nu geen platen meer nodig hebt, maar gewoon muziek via een AUX kabel kunt afspelen. Zo is de retro platenspeler niet alleen een tof item voor in het interieur, maar ook nog eens hartstikke functioneel.

Vinyl Placemats
3. Globe decanter

Het is een droom van iedere man om een aparte mannenkamer te hebben waar je lekker een whiskey drinkt met een dikke sigaar. Helaas is dit niet voor veel mannen weggelegd, maar toch kan je de sfeer van deze ruimte nabootsen met een Globe whiskey decanter. Dichtgeklapt geeft deze wereldbol een warme sfeer, opengeklapt is dit een heuse bar waar jij de allerlekkerste whisky's bewaard.

Globe Decanter Deluxe
4. Letterbord

Nu is de Globe decanter natuurlijk een echte mannengadget. Ook leuk als er voor de dames leuke gadgets zijn voor in de woonkamer. Een letterbord is echt een leuke gadget om meer sfeer in een ruimte aan te brengen. Je kan met allerlei letters zelf een mooie boodschap opschrijven die jou gelukkig maakt. Deze letterborden zijn er in allerlei soorten en maten, van een klassiek krijtbord uiterlijk tot een lichtgevend bord. Zo is er altijd wel een letterbord dat uitstekend past bij de rest van jouw interieur!

Lightbox Langwerpig

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie