Lightbox Langwerpig – incl. 85 Letters & Symbolen

Waardering:
100% of 100
€ 16,95
Niet op voorraad

Licht je kamer op met jouw eigen inspirerende teksten, quotes of herinneringen met de Lightbox Langwerpig – incl. 85 Letters & Symbolen. Maak elke ruimte een stuk positiever!
• Langwerpige lichtbak
• Inclusief 85 letters & symbolen
• Prachtige woondecoratie

Ieder meisje droomde ervan om met Noah Calhoun uit The Notebook naar de film te gaan. Hoe ze bij de cinema aankwamen en op de bioscoop gevel zagen welke film ze samen zouden kijken. Als liefdesverklaring aan Noah Calhoun, of gewoon omdat het een leuke decoratie is, kun jij nu ook je eigen persoonlijke quote op deze langwerpige lightbox zetten. De 

Cinema Lightbox heeft maar liefst 85 letters en symbolen die in grote, zwarte letters schitteren op de witte heldere achtergrond. Met zijn rechthoekige vorm heb je genoeg ruimte om de leukste persoonlijke teksten en herinneringen te plaatsen. Daarnaast staat het gewoon super leuk op tafel of aan je muur!

De Lightbox Langwerpig – incl. 85 Letters & Symbolen is een vertrouwd beeld tussen al onze gadgets. Deze variant heeft een rechthoekige vorm waardoor je makkelijk meerdere woorden naast elkaar kunt weergeven.

Het product heeft de mogelijkheid om opgehangen te worden of neergezet. Je kan de 85 losse letters binnen de twee balken schuiven om een leuke tekst weer te geven. Vervolgens kan je nadat je er 6 AA batterijen hebt in hebt gestopt, de lightbox aanzetten en de ruimte op te laten lichten met letterkundige creaties.


Lightbox Langwerpig voor € 19.95 | MegaGadgets

Kenmerken Lightbox Langwerpig – incl. 85 Letters & Symbolen

Lichtbak met 2 langwerpige rijen
Schrijf de leukste quotes, teksten of herinneringen
Schittert wit licht
Leuke decoratie voor in huis
Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit
Inhoud: Lightbox, 85 letters en symbolen
Gewicht: 531 Gram
Afmetingen: 50 x 5 x 14,5 cm
Batterijen: 6x AA batterijen (exclusief)

Meer informatie
SKU04588
EAN8711252113463
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Lightbox Langwerpig – incl. 85 Letters & Symbolen
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.