+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

BugBuster orange crush 3.0 - Vliegenmepper

€ 51,95
BugBuster orange crush 3.0 - Vliegenmepper
BugBuster orange crush 3.0 - Vliegenmepper
€ 51,95
Bewaar voor later
Maak van muggenjacht een knallend avontuur met de BugBuster Orange Crush 3.0 - want waarom klappen als je kunt schieten?
Voorraadstatus laden

Leuke vliegenmepper - Bug A Salt - Zout pistool voor muggen

Ook zo klaar met die vervelende muggen om je heen? Dan is de Bug-A-Salt perfect voor jou. Vul het wapen met zout, richt op de zoemende vijand en schiet! Een zoutstraal is alles wat je nodig hebt om de muggen te verslaan en je huis mug vrij te houden.

Omschrijving

Het ultieme zout pistool voor muggen, laat die muggen jouw avond niet meer verpesten!

Iedereen kent het wel: je bent net klaar om je favoriete film te kijken of je duikt eindelijk in dat spannende boek, en dan... BUZZZZ... een mug! Je pakt de vliegenmepper, maar de mug lacht je gewoon uit vanaf het plafond. Geen zorgen, we introduceren dé oplossing: het zout pistool voor vliegen!

Vergeet die ouderwetse, saaie vliegenmeppers. Als je echt indruk wilt maken en tegelijkertijd je leefomgeving mugvrij wilt houden, dan is het zout pistool voor muggen precies wat je nodig hebt! Deze kleine krachtpatser is niet alleen een geweldige manier om muggen af te weren, het is ook nog eens enorm leuk om te gebruiken.

Laten we eens dieper duiken in wat dit pistool zo speciaal maakt:

1. Vervangt de vliegenmepper:

Dit is niet zomaar een upgrade van je vliegenmepper, dit is een revolutie. Met een beetje zout en precisie, verander je jouw woonkamer in een no-fly zone voor muggen!

2. Zout geweer voor muggen zonder opladen:

Ja, je leest. het goed. Het pistool kan 80x schieten op slechts één lading zout. Geen gedoe met batterijen of kabels. Laad hem simpelweg met zout en je bent klaar voor actie.

3. Een stijlvol ontwerp:

De kleurencombinatie geel en zwart zorgt niet alleen voor zichtbaarheid (vooral handig als je 'm midden in de nacht nodig hebt), maar geeft het pistool ook een stoere uitstraling.

Stel je voor: een zwoele zomeravond, de ramen staan open en de muggen hebben hun zinnen op jou gezet. Maar in plaats van te zwaaien met een vliegenmepper, haal jij je zout pistool voor ongedierte tevoorschijn. Met een glimlach op je gezicht neem je mik en... BAM! Je treft je doel. De mug valt naar beneden, verslagen. Jij bent de held van de avond!

Dus waar wacht je nog op? Zet die muggen op hun plaats en voeg wat plezier toe aan je avonden. Het zout pistool voor muggen met lange levensduur is nu beschikbaar en het wacht op een scherpschutter zoals jij. Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat het ook een perfect cadeau-idee is voor die vriend die alles al heeft!

Bonus tip:

Met zijn opvallende geel-zwarte design is het ook een geweldig gespreksonderwerp voor feestjes. "Is dat een geel-zwart zout pistool?" Ja dat klopt, en het is de leukste vervanger voor de vliegenmepper!

Dus, ben je er klaar voor om je leven (en je woonkamer) mugvrij te maken? Bestel nu je eigen Zout Pistool voor Muggen en zorg ervoor dat jouw avonden weer van jou zijn!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over het zout pistool voor muggen!

Specificaties
SKU
bug-a-salt
EAN
0855693007580
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp