Fun,  Tips & Tricks

Zomervakantie 2019: De 5 to do’s zonder geld!

Het is eindelijk zomer!! Dit betekent dat ook de zomervakantie voor de deur staat. Misschien dat je nog op vakantie gaat, maar misschien ook niet. Ook in ons eigen land kunnen wij de leukste zomer beleven en dit hoeft niet altijd veel geld te kosten. Wij hebben voor jou 5 zomer activiteiten op een rijtje gezet waar je zonder geld de grootste plezier zult beleven tijdens je zomervakantie.


1. Zomervakantie op het strand

Het strand is een plek die je niet gemist kan hebben in de zomer. Je kan hier de hele dag relaxen op een strandlaken en wat Vitamine D opnemen. Als je van zwemmen houdt kan je ook heerlijk rond dobberen op een inflatable. Let je dan wel op dat je niet naar Engeland drijft 😛 Je kunt een dagje strand eindigen met een prachtige zonsondergang terwijl je geniet van een koud glaasje wijn..of bier, het is maar wat je lekker vind!

Extra tip: Ga in de zomervakantie niet op de warmste dag van de zomer naar het strand. Het schijnt dat veel mensen vrij nemen op deze dag. Dan wordt het al heel gauw rond zoeken naar een plekje wat niet bezet is.

Zomervakantie activiteit strand | MegaGadgets

2. Toerist in eigen land

Als het niet regent in Nederland, dan is ons kikkerlandje een prachtige plek met locaties waar je van kunt dromen. De laatste jaren worden de zomers steeds beter in ons landje en dan is het natuurlijk ook heel leuk om toerist te worden in eigen land. Deze activiteiten hoeven weinig tot geen geld te kosten en zijn wel ontzettend leuk! Zo is het gezellig om in de komende zomervakantie een stad of dorp te bezoeken. De Spakenburgse dagen is hier een goed voorbeeld van waarbij de musea helemaal gratis zijn! Zo is het leuk om naar de Spakenburgse dagen te gaan.

Zomervakantie activiteit toerist | MegaGadgets

3. Oud Hollandse spellen

Helaas kent de zomer ook minder mooie dagen. Dit hoeft natuurlijk geen reden te zijn om zinloos thuis te zitten. Zo zijn er heel veel leuke oud Hollandse bordspellen die je kunt spelen met je vrienden en/of familie. Wanneer je het nog een stukje spannender wilt maken kan je er ook nog een drankspel van maken. 😉

Zomervakantie activiteit spellen | MegaGadgets
board games with gaming figures

4. Zomervakantie activiteit met vrienden

Een zomer is altijd goed als je maar met vrienden bent waar je mee kan lachen! Een ouderwetse BBQ in de tuin waarbij je met z’n alles kunt eten en drinken en zo lang kunt blijven tot de zon onder gaat. Je kunt ook gezellig met een groep mensen in de park gaan picknicken. Neem allerlei hapjes en drankjes mee, kies een goede locatie uit in het park (liefst met beetje schaduw) en geniet van elkaars gezelschap. Neem een bal mee en speel een potje voetbal. Gezelliger kan je het niet maken!

Zomervakantie activiteit | MegaGadgets

5. Midgetgolf

Midgetgolf is een spel wat al heel lang bestaat. Het is een onwijs leuke activiteit voor de zomervakantie en kost eigenlijk altijd onder de 10 euro. Oefenen voor de volgende pot midgetgolf? Kijk dan of de Potty Putter iets voor jou is en wordt een prof midgetgolfer 😉

Zomervakantie activiteit midgetgolf | MegaGadgets

Must haves voor de ULTIEME zomervakantie!

Om deze zomer onvergetelijk te maken hebben wij voor jou de leukste en meest originele zomer gadgets op een rij gezet. Van Strand & Zwembad tot Vakantie Gadgets, bekijk hieronder ons favoriete gadgets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: