+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Houten BBQ Tang met Bieropener

€ 3,95
Houten BBQ Tang met Bieropener
Houten BBQ Tang met Bieropener
€ 3,95
Bewaar voor later
Maak van elke barbecue een feest met de Houten BBQ Tang met Bieropener - het essentiële gereedschap voor elke grillkoning!
Voorraadstatus laden

Grillen & Chillen - Stevig & Natuurlijk Design - Barbecue Accessoire - Multifunctionele BBQ Tool met Flesopener

Ben jij een echte barbecuefan die graag de grill beheerst en geniet van een verfrissend biertje tijdens het koken? Dan hebben we de perfecte tool voor jou: de Houten BBQ Tang met Ingebouwde Bieropener! Deze unieke tang is een must-have accessoire die jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Omschrijving

Houten BBQ Tang met Bieropener - Grillmeester's beste vriend

Welkom bij MegaGadgets, waar we de kunst van het grillen serieus nemen! Voor de gepassioneerde barbecuefanaten die niet alleen de grill willen beheersen maar ook willen genieten van een koud biertje tijdens het koken, presenteren we de Houten BBQ Tang met Ingebouwde Bieropener. Dit innovatieve accessoire combineert functionaliteit en plezier, waardoor jouw barbecue-ervaring ongeëvenaard is.

Duurzaamheid ontmoet stijl

Deze BBQ tang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij intensief gebruik. Het ergonomisch handvat van natuurlijk hout biedt niet alleen een comfortabele grip, maar voegt ook een stijlvol element toe aan je barbecuegereedschap. Met deze tang in de hand ben je klaar om indruk te maken op je gasten.

Altijd een bieropener bij de hand

Het unieke aan deze BBQ tang is de slim geïntegreerde bieropener. Perfect voor de momenten waarop je wilt ontspannen met een biertje terwijl je grilt of wanneer je een gezellige avond hebt met vrienden en familie. Je hoeft nooit meer op zoek naar een flesopener; deze tang heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Veiligheid en precisie in één tool

Veiligheid is essentieel bij het grillen, en daarom is deze tang ontworpen met een extra lange handgreep om je handen veilig te houden van de hitte. De nauwkeurige veerspanning geeft je volledige controle over het omdraaien en serveren van je vlees, zonder ongewenst knijpen. En met het stevige vergrendelingsmechanisme berg je de tang veilig op na gebruik.

Kenmerken van de Houten BBQ Tang met Bieropener

  • Materiaal: Roestvrij staal en hout

  • Afmetingen: 40 cm (lengte) x 5 cm (breedte) x 43,5 cm (hoogte)

  • Gewicht: 120,833 gram (0,120833 kg)

  • Ingebouwde bieropener voor gemak en efficiëntie

  • Extra lange handgreep voor bescherming tegen de hitte

  • Precieze veerspanning voor optimale controle tijdens het grillen

Specificaties
SKU
71/3265
EAN
4029811453702
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp