+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Waterhangmat - Wit - Heerlijk Relaxen In Het Zwembad - Opblaasbaar - Zwembad Hangmat

€ 17,95
Bewaar voor later
Niet op voorraad

Met de Waterhangmat ga je ultiem chillen op je eerst volgende vakantie. De Waterhangmat is makkelijk op te blazen en zorgt ervoor dat je heerlijk in het verfrissende water ligt!- In oranje, blauw, geel of wit - Geschikt voor zee en zwembad - Compact om mee te nemen!

Omschrijving

De Waterhangmat maakt jouw vakantie compleet! Met deze Zwembad Hangmat lig je heerlijk in het water te chillen en te genieten van de zon en het uitzicht. Je blaast de opblaasbare hangmat gemakkelijk en snel op, waardoor je geen moment hoeft te missen van het verfrissende zwembad.

Daarnaast heeft de Waterhangmat ook een paar handige voordelen. Zo is de zwembadhangmat heel makkelijk mee te nemen op vakantie. Wanneer er geen lucht in zit, kan je hem klein opvouwen, waardoor die zeker in je koffer past.

Verder is het voor de Waterhangmat geen probleem waar je hem gebruikt. De Pool Hammock is zowel in de zee als in het zwembad te gebruiken!

De Waterhangmat is beschikbaar in drie verschillende kleuren: oranje, blauw of geel. De Waterhangmat is een echte zomergadget! Zie jij jezelf al chillen in het zwembad?

Kenmerken Waterhangmat:  Chill in het zwembad met deze Waterhangmat!

Water Hangmat
Zomer gadget
Zwembad accessoires
Verschillende kleuren
Materiaal: Plastic
Kleur: Oranje, blauw, geel of wit
Gewicht: 315 gram
Afmetingen: 90x75x15 (lxbxh)

Specificaties
SKU
04836
EAN
8719481356750