Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend

€ 9,95
Niet op voorraad

Met het Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend kun je zonder zorgen je telefoon in en rondom het zwembad gebruiken. Je kunt hiermee je telefoon zelfs onderwater gebruiken om foto’s en video’s te maken. Ideaal voor op vakantie!


• Waterproof phone case

• Blijft drijven in het water

• Geschikt voor bijna alle smartphones

Tegenwoordig worden steeds meer smartphones waterproof. Ze kunnen vaak wel tegen een plens water, maar wie durft dit nou echt aan? Het risico dat je telefoon alsnog mankementen gaat vertonen door het water is best aanwezig. Daarom is er nu het Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend om je telefoon te beschermen en te gebruiken in het water.

In het water spelen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het vastleggen van deze momenten met elektronica kan vrij lastig zijn. Met het Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend kun jij in het water foto’s en video’s maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een natte telefoon. Ook onderwater werkt deze waterproof smartphone case gewoon. Nog een bijkomend voordeel van dit product is dat het een drijvende telefoonhoes is! Geen stress als je het per ongeluk in het water laat vallen!

Dankzij het siliconen buitenmateriaal van het onderwater hoesje kun je jouw telefoon blijven gebruiken terwijl deze in de telefoonhoes zit. Je kunt het Waterdicht Telefoonhoesje openen en sluiten door middel van de twee draaiknoppen aan de bovenkant. Ook wordt er een touwtje bijgeleverd waarmee je het onderwater hoesje makkelijk bij je kunt houden door hem bijvoorbeeld om je nek te hangen.

Kenmerken Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend: Je telefoon blijft gewoon drijven in dit telefoonhoesje!

Waterproof phone case
Telefoon in het water en onderwater gebruiken
Foto’s maken in het zwembad
Zomergadget
Vakantiegadget
Materiaal: siliconen
Gewicht: 40 gram
Afmetingen: 22 x 10,5 x 2 cm
Inclusief: touwtje om vast te maken

MegaGadgets draagt geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade toegebracht door gebruik van dit product

Meer informatie
SKU04800
EAN8719481356255
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Waterdicht Telefoonhoesje – Drijvend
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.