+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Telefoonhouder Fiets - Geschikt voor elke Telefoon - Spatwaterdicht - Eenvoudig te Bevestigen - Opbergvakje voor Fiets

€ 19,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Hou je van fietsen en wil je daar ook navigatie bij gebruiken? Dan is deze Telefoonhouder Fiets met opbergvakje perfect voor jou. Je kunt je telefoon nog steeds bedienen en je kunt je belangrijke spullen kwijt in het opbergvakje.

- Gemakkelijk te bevestigen - Spatwaterdicht - Geschikt voor bijna alle smartphones

Omschrijving

Met deze Telefoonhouder Fiets - Opbergvakje voor je fiets ga je gerust een fietstocht maken in een onbekende stad. Je kunt je telefoon namelijk in deze fietshouder plaatsen en je navigatie volgen om de weg niet kwijt te raken. Het is eenvoudig te bevestigen met de klittenband achterop de telefoonhouder.

Ook is deze Telefoonhouder Fiets uiterst geschikt voor toer- en mountainbike tochten. Vaak heb je op dat soort tochten geen ruimte om je belangrijke spullen te bewaren. Maar deze fiets telefoonhouder heeft ook een opbergvakje waarin je bijvoorbeeld je sleutels en portemonnee kunt bewaren.

De smartphonehouder spatwaterdicht, dus je hoeft niet bang te zijn dat tijdens een typisch Nederlandse regenbui je belangrijke spullen nat worden. Verder kun je de telefoon nog wel gewoon bedienen wanneer deze in de fietshouder geplaatst wordt. De voorkant is gemaakt van een materiaal dat gevoelig is voor aanraking van een hand.

Luister je graag muziek tijdens het fietsen en gebruik je nog oordopjes met bedrading? Aan de onderkant van de telefoonhouder zit een uitsparing voor het draad van jouw oortjes. Veilig jouw lievelingsliedjes luisteren of een minder leuk nummer doorspoelen op je telefoon is hartstikke eenvoudig met deze gadget. Je kunt de uitsparing natuurlijk ook gebruiken om je telefoon op te laden met een powerbank die je opbergt in het opberggedeelte. Multifunctioneel!

Kenmerken Telefoonhouder Fiets - Opbergvakje voor je fiets:   Een handige handsfree telefoonhouder voor op je fiets!

Smartphone houder fiets
Spatwaterdicht
Geschikt voor telefoons met een diameter tot 17 cm
Eenvoudig te bevestigen
Met opbergvakje
Outdoor gadget
Cadeau voor fietsliefhebbers
Materiaal: polyester
Kleur: zwart
Gewicht: 130 gram
Afmetingen: 19 x 11 x 10 cm

Specificaties
SKU
04738
EAN
8719481355661