Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch

Waardering:
100% of 100
€ 14,95 € 29,95
Niet op voorraad

Keuze uit 3 verschillende lichtstanden, draaibare kap én werkend op aanraking. Deze moderne Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch heeft het allemaal! Creëer voor elke situatie het perfecte licht.
• Veelzijdige, sfeervolle lamp
• Keuze uit zwart of wit
• Opladen via USB kabel, dus geen stroomkabel!

Met zijn moderne, minimalistische uitstraling past deze Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch in elke kamer van een modern huis. Je kunt hem gebruiken als tafellamp, nachtlampje of bureaulamp. Aangezien de touch lamp geen vaste kabel heeft en oplaadbaar is, kun je het meenemen naar de plek waar je licht nodig hebt. De oplaadbare lamp heeft drie lichtstanden welke verschillende soorten licht geven: wit licht, warm licht en natuurlijk licht. Ook is elke lichtstand in helderheid in te stellen. Door de touch knop lang ingedrukt te houden, kun je jouw gewenste helderheid bepalen. Verder is de kop van de lamp in een hoek van 40 graden te draaien. Zo kun je het licht op een bepaald punt focussen. Creëer voor elke situatie het perfecte licht!

De Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch heeft een vermogen van 4W en een batterijcapaciteit van 1.200 mAh waardoor deze 4 tot 5 uur je kamer kan verlichten, afhankelijk van de helderheid die je kiest. Door middel van de bijgeleverde USB-kabel kun je de touch lamp weer gemakkelijk opladen. In zo’n 4 uur is de batterij weer volledig geladen en gaat er een groen indicatie lampje branden.

Deze LED tafellamp is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Kies je favoriet en je hebt een lamp geschikt voor in elke kamer en elke situatie!

Kenmerken Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch: Deze tafellamp werkt door middel van een touch sensor!

Draadloze lamp
Oplaadbare lamp
Aanraak lamp
3 lichtstanden
Instelbare helderheid
36 ingebouwde LED lampjes
4W vermogen
Batterij van 1.200 mAh
4-5 uur brandtijd
4 uur oplaadtijd
Sfeervolle lamp
Materiaal: ABS
Kleur: zwart of wit
Gewicht: 350 gram
Afmetingen:14 x 14 x 19,5 cm
Inclusief: USB-kabel, Engelse handleiding

Meer informatie
SKU04773
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Tafellamp Design – Draadloze Lamp met Touch
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Hier hebben we nog wat aanbiedingen

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.