+31 180 750 440
86.8% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Super Papa Mok - 18 x 11 cm - Steengoed - Ideale Vaderdagcadeau - Grootte en Comfort - Vaderdag Geschenk

€ 7,95
Super Papa Mok - 18 x 11 cm - Steengoed - Ideale Vaderdagcadeau - Grootte en Comfort - Vaderdag Geschenk
Super Papa Mok - 18 x 11 cm - Steengoed - Ideale Vaderdagcadeau - Grootte en Comfort - Vaderdag Geschenk
€ 7,95
Bewaar voor later
Elke superpapa verdient een supermok - schenk waardering bij elk kopje!
Voorraadstatus laden

Super Papa Mok, het ideale Vaderdagcadeau voor de beste vader. Gemaakt van steengoed, 18 x 11 cm, perfect voor grootte en comfort.

Omschrijving

Eer je held: Super Papa Mok

Verras de superheld van het gezin met de Super Papa Mok, een robuuste en stijlvolle manier om waardering te tonen. Deze mok, gemaakt van steengoed en met afmetingen van 18 x 11 cm, is het ideale Vaderdagcadeau. Het is een dagelijkse herinnering aan hoeveel hij betekent en biedt grootte en comfort voor zijn favoriete drankje. Of het nu gaat om een ochtendkoffie of een avondthee, deze mok is perfect voor elke pauze.

Grootte en comfort voor elke slok

De Super Papa Mok is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en voldoende capaciteit. De ruime afmetingen zorgen ervoor dat je vader geniet van zijn drankjes zonder vaak bij te hoeven schenken. De ergonomische handgreep en het stevige steengoed maken elke slok tot een comfortabel moment. Deze mok is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp; het is een ervaring die elke koffie- of theepauze speciaal maakt.

Steengoed: Kwaliteit die generaties meegaat

De Super Papa Mok is vervaardigd uit hoogwaardig steengoed, bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Dit materiaal is bestand tegen de dagelijkse drukte en behoudt zijn glans en stevigheid door de jaren heen. Het is een praktisch en duurzaam geschenk dat laat zien hoeveel je om hem geeft, niet alleen op Vaderdag, maar elke dag weer.

Het perfecte Vaderdag geschenk

Op zoek naar een Vaderdagcadeau dat even uniek is als je vader zelf? De Super Papa Mok is een attent en liefdevol cadeau dat je vader zal koesteren. Het is een blijk van waardering voor al zijn harde werk en toewijding. Geef hem een cadeau dat net zo speciaal is als de momenten die jullie samen delen.

Specificaties
SKU
78/8313
EAN
4029811409730
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp