• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Retourneren

Op deze pagina vind je alle vragen over de hoe u een product kan retourneren.

V1. Wat zijn de retourvoorwaarden?

  • Het product moet binnen een termijn van 30 dagen worden geretourneerd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de order
  • Het product is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. De seal van etenswaren mag niet verbroken zijn.
  • Het product mag uitgeprobeerd zijn, maar er schade of slijtage is ontstaat worden de kosten verrekend met het terug te storten bedrag.
  • Wij willen u vragen om, indien mogelijk, een kopie van de pakbon & het retourformulier mee te sturen in de verpakking.
  •  Artikelen die je niet kunt retourneren: digitale- & en fysieke cadeaubonnen en -kaarten, producten de specifiek voor u zijn gemaakt of aangepast.

V2. Ik ben niet tevreden met het product of het voldoet niet aan mijn verwachtingen, hoe stuur ik dit terug?

U kunt het product terugsturen met het retourformulier die u kunt downloaden bij V4. Hierbij dient u het retourformulier mee te sturen in de doos. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn echter voor eigen rekening en deze worden niet vergoed. 

Uw retour kan geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

MegaGadgets.nl
Karel Roosstraat 16
2571 BH Den Haag 

V3. Mijn product is defect (geleverd), hoe wordt dit opgelost?

Kijk bij Garantie of het probleem binnen de garantie valt. Indien dit het geval is of u het niet zeker weet, neem dan DIRECT contact op met de klantenservice en beschrijf uw probleem met het ordernummer. U krijgt binnen 2 dagen antwoord met een oplossing. 

V4. Waar kan ik het retourformulier downloaden?

U kunt het retourformulier downloaden op: www.megagadgets.nl/retourzending.pdf. Deze kunt u digitaal invullen en uitprinten.

V5. Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg over mijn retour?

Uw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld. Tijdens drukke feestdagen (Sinterklaas & Kerst) kan dit echter wat langer duren.

V6. Ik heb mijn artikelen geretourneerd, maar deze zijn niet aangekomen bij MegaGadgets wat nu?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MegaGadgets niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Tracé code (3S-nummer) goed, dit is uw enige bewijs.

V7. Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?

Wanneer Megagadgets geen beschadigingen en gebruikerssporen aan het product kan vinden, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Dit gebeurt binnen 30 dagen na ontbinding. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terug stuurt.

V8. Hoe ziet de retourprocedure eruit?

Uw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zijn zullen uw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Nadat er een gepast oplossing is, wordt uw order gebracht naar de klantenservice die uw retour verder afhandelt en de oplossing uitvoert. Het gehele proces duurt ongeveer 30 dagen in totaal.

  Bezig met laden...