+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Retouren

Op deze pagina vind je alle vragen over hoe je een product kan retourneren.

 

V1. Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je hebt na ontvangst van het artikel 30 dagen bedenktijd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst. Het product is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
Wij willen je vragen om een kopie van de pakbon & het retourformulier mee te sturen in de verpakking. Hiermee kunnen wij de retour sneller behandelen en hoef je minder lang te wachten op de oplossing.
De wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrechts zijn van toepassing en zijn onderin deze pagina te vinden. Zonder retourformulier wordt uw retour niet verwerkt.

Het pakket heeft een week op het afhaalpunt gelegen, maar niet afgehaald.

Als je niet thuis bent op het moment van levering, wordt je pakket doorgestuurd naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket rechtstreeks naar een servicepunt te laten bezorgen als dit makkelijker voor je is of als je discreet wilt zijn. Het pakket blijft een week lang beschikbaar voor afhaling bij het servicepunt.

Als je het pakket niet binnen een week ophaalt, wordt het teruggestuurd naar ons magazijn. Het retourproces kan dan een paar dagen langer duren dan bij een normaal pakket. Bij ontvangst van het geretourneerde pakket wordt deze behandeld als een retourzending. De koste hiervan zijn €13,95, tenzij de verzendkosten betaald zijn bij de bestelling. In dit geval hoeft alleen het bedrag van €6,95 betaald te worden. Deze kosten bestaan uit de daadwerkelijke verzendkosten en de 'onbezorgbaar retour’-toeslag' die wij aan PostNL moeten betalen.

Als je de bestelde cadeaus/gadgets toch nog wilt ontvangen? Dan kun je een nieuwe order plaatsen op onze website.

 
Het pakket kon niet geleverd worden door een foutief adres.
Is dit het geval? Dan worden dezelfde kosten gerekend als hierboven. 
 

V2. Ik ben niet tevreden met het product of het voldoet niet aan mijn verwachtingen, hoe stuur ik dit terug?

Je kan het product terugsturen met het retourformulier. Hierbij dien je het retourformulier mee te sturen in de doos. De kosten voor het terugzenden van jouw pakketje zijn echter voor eigen rekening en deze worden niet vergoed.

Jouw retour kan geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

MegaGadgets (Designed by Man B.V.)
Zijdepark 3
2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

V3. Mijn product is defect (geleverd), hoe wordt dit opgelost?

Kijk bij Garantie of het probleem binnen de garantie valt. Indien dit het geval is of je twijfelt, neem dan DIRECT contact op met de klantenservice. Vermeld het ordernummer en beschrijf het probleem. Verder dienen er 4 foto's toegevoegd te worden:

  1. Foto van het pakketje met het verzendlabel zichtbaar
  2. Foto van het pakketje met de inhoud zichtbaar
  3. Foto van alle artikelen los 
  4. Foto van de details (beschadigingen etc.).

Je krijgt binnen twee dagen antwoord.

 

V4. Waar kan ik het retourformulier downloaden?

Je kan het retourformulier downloaden op: www.megagadgets.nl/retourzending.pdf. Graag digitaal invullen en uitprinten.

 

V5. Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg over mijn retour?

Jouw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld. Tijdens drukke feestdagen (Sinterklaas & Kerst) kan dit echter wat langer duren.

 

V6. Ik heb mijn artikelen geretourneerd, maar deze zijn niet aangekomen bij MegaGadgets wat nu?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MegaGadgets niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Tracé code (3S-nummer) goed, dit is jouw enige bewijs.

 

V7. Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug?

Binnen 14 dagen krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Dit termijn gaat in op het moment dat je de producten terugstuurt.

 

V8. Hoe ziet de retourprocedure eruit?

Jouw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zij zullen jouw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Nadat er een gepast oplossing is, wordt jouw order gebracht naar de klantenservice die jouw retour verder afhandelt en de oplossing uitvoert. Het gehele proces duurt ongeveer 30 dagen in totaal.

 

V9. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die zit op de levering van:

  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.