+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

RC mini Hovercraft

€ 24,95
RC mini Hovercraft
RC mini Hovercraft
€ 24,95
Bewaar voor later
Verover het water met de Mini RC HoverCraft – het kleinste, maar krachtigste bootje dat je ooit hebt gezien!
Voorraadstatus laden

Ultiem Waterplezier - 8,4 x 5,4 x 3,7 cm - Blauw - Remote Controlled Hovercraft voor Kinderen en Volwassenen

De Mini RC HoverCraft is een compacte, op afstand bestuurbare boot met twee sterke propellers. Snel op te laden via USB en eenvoudig te besturen met AAA-batterijen. Perfect voor waterplezier in meren, vijvers en zwembaden. Afmetingen: 8,4 x 5,4 x 3,7 cm.

Omschrijving

Beleef de ultieme waterpret met de mini RC hovercraft

De Mini RC HoverCraft is het perfecte speeltje voor iedereen die van waterpret houdt. Met zijn twee sterke propellers beweegt deze op afstand bestuurbare boot soepel over het water, waardoor je moeiteloos alle kanten op kunt sturen. Of je nu op een meer, vijver of zwembad bent, de Mini RC HoverCraft zorgt voor urenlang vermaak. Dankzij de handige opbergcapsule kun je de hovercraft eenvoudig meenemen en opbergen wanneer je klaar bent met spelen.

Mini RC hovercraft voor kinderen en volwassenen

De Mini RC HoverCraft is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die willen genieten van een spannend en dynamisch spel op het water. Dit kleine, maar krachtige vaartuig is ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met een laadtijd van slechts 12 minuten via USB, kun je snel weer het water op voor ongeveer 5 minuten actievolle vaartijd. De eenvoudige bediening maakt het voor iedereen gemakkelijk om de hovercraft te besturen, waardoor het een perfect cadeau is voor jong en oud.

Remote controlled hovercraft

Met de Mini RC HoverCraft haal je de ultieme remote controlled hovercraft in huis. Deze innovatieve boot combineert snelheid, stabiliteit en gebruiksgemak in een compact formaat. De afstandsbediening werkt op 2x AAA-batterijen (niet inbegrepen) en geeft je volledige controle over de bewegingen van de hovercraft. Of je nu wilt racen, stunten of gewoon rustig rondvaren, de Mini RC HoverCraft biedt talloze mogelijkheden voor plezier en avontuur op het water.

Kenmerken van de mini RC hovercraft

  • Materiaal: ABS, lithium batterij
  • Afmetingen: 8,4 x 5,4 x 3,7 cm
  • Laadtijd: 12 minuten via USB
  • Speeltijd: 5 minuten per lading
  • Besturing: Eenvoudige bediening met 2x AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Opslag: Wordt geleverd in een doorzichtige capsule koffer
  • Gebruik: Geschikt voor meren, vijvers en zwembaden
  • Beweeglijkheid: Kan in alle richtingen gestuurd worden
Specificaties
SKU
05125
EAN
8719481358860
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp