Phone Finger Grip

Special Price € 2,95 € 4,95
Niet op voorraad
Met de Phone Finger Grip voeg jij op een stijlvolle manier in één keer meer houvast én een standaard toe aan je telefoon. Beschikbaar in vier verschillende kleuren.
• Voor een stijlvolle telefoon
• Nooit meer je telefoon laten vallen
• Verkrijgbaar in verschillende varianten

Deze Phone Finger Grip is dé ideale gadget om de houvast aan je mobiele telefoon te verbeteren. Door het slimme design voeg je bijna geen dikte toe aan je telefoon, terwijl je geniet van de functionaliteit van een grip voor je vinger en standaard om je telefoon verticaal of horizontaal neer te zetten in één. Dus geen vallende telefoons en gebroken schermen meer!

De bevestiging van de telefoon vinger houder aan je smartphone is erg simpel, namelijk: je plakt de smartphone grip op je iPhone, Android, of elk ander smartphone en voilà! De lijm is sterk genoeg om zich goed aan je telefoon te hechten, maar niet permanent. Hierdoor kun je de Phone Finger Grip op ieder moment van je telefoon af halen en op een andere telefoon plakken. De telefoonhouder is ook geschikt voor op telefoonhoesjes.

Figer Grip

Er zijn 2 varianten stof beschikbaar; denim of leer, waardoor er voor ieder telefoon een stijlvolle optie beschikbaar is. Ook ideaal als cadeau!

Kenmerken Phone Finger Grip

Phone Finger Grip
Functioneert als houvast en als standaard
Materiaal: Denim & Leer
Kleur leer: wit of zwart
Kleur denim: blauw of grijs
Gewicht: 7 gram
Afmetingen: 3 x 8 x 0,5 cm

Let op: Dit product wordt willekeurig verzonden. U kunt ten alle tijden een voorkeur opgeven in het opmerkingenveld tijdens de bestelling. Wij proberen hier uiteraard rekening mee te houden.

Meer informatie
SKU04647
EAN4029811407217
Lengte16
Breedte4
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Phone Finger Grip
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.