+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Penis Bodypillow – Piemel Kussen - XL

Vanaf € 49,95
Voorraadstatus laden

Verdwaal in de schattige ogen van deze Penis Bodypillow – Piemel Kussen – XL. Met zijn lengte van 100 cm en een goed gevuld, zacht lichaam is dit kussen heerlijk om mee te knuffelen en tegen aan te liggen. Wie wist dat piemels zó lekker en schattig konden zijn?

- Lullig cadeautje - Vanilla, Caramel of Chocolate - Indrukwekkend lang, 1 meter!

Omschrijving

Ja, je ziet het goed. Dit is een enorm kussen in de vorm van een piemel. Waarom, omdat het kan! Met een lengte van 1 meter moet deze Penis Bodypillow – Piemel Kussen – XL wel indruk maken op jou. Als het niet de lengte is wat je trekt, dan is het wel het enorm schattige gezichtje van deze piemel! Die schattige oogjes kan je toch niet weerstaan? En daarnaast, smaken kunnen natuurlijk ook verschillen. Daarom is de Penis Pillow nu ook beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Vanilla, Caramel en Chocolate! Wat is jouw favoriete smaak?

Dit goed geschapen Penis Bodypillow – Piemel Kussen – XL is heerlijk zacht en goed gevuld. Je kunt er dus lekker mee knuffelen en tegen aan liggen. Geef dit penis kussen aan een vriend die altijd opschept over de grootte van zijn jongeheer of aan je vriendin als je haar een tijdje verlaat tijdens vakantie.

Mocht je deze Penis Bodypillow – Piemel Kussen – XL nou iets te banaal vinden, dan hebben we ook nog een leuke Boyfriend Pillow of Girlfriend Pillow voor jou in de aanbieding. Maar dat is natuurlijk wel een stuk saaier!
Penis Bodypillow – Piemel Kussen

Kenmerken Penis Bodypillow – Piemel Kussen – XL: 

Penis knuffel
Size does matter
Schattig gezichtje
3 verschillende kleuren
Leuk voor vrijgezellenfeestjes
Heerlijk zacht
Lekker om mee te knuffelen
Hilarische knuffel
Lengte van 100 cm..niet realistisch formaat :-)
Wasinstructies: handwas, zonder zeep ;-)
Materiaal: pluche, 100% polyester
Kleur: roze
Gewicht: 1,6 kg
Afmetingen: 100 x 46 x 26 cm (l x b x h)

Specificaties
SKU
PIEMEL