+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Mini koelkast - In diverse kleuren - Camping koelkast - Kleine koelkast

Vanaf € 63,95 Regular Price € 103,95
Voorraadstatus laden
Wil jij ook een manier vinden om je extreem koud te houden zonder dat je de hele tijd naar de keuken hoeft te lopen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak kennis met onze Mini Koelkast.
Omschrijving

Koel je koelkast in stijl met onze Mini Koelkast!

Met zijn rood-witte design is deze koelkast niet alleen functioneel, maar ook nog eens een eyecatcher in elke ruimte. Het maakt niet uit je hem in je thuiskantoor zet of op je studentenkamer, hij steelt overal de show.

En de grootte van deze koelkast zal je verbazen. Hij voorbij namelijk makkelijk op je bureau of tafel en biedt genoeg ruimte voor blikjes of kleine snacks. En het beste van alles? Eenmaal aangesloten, werkt deze mini-koelkast zo stil dat het lijkt alsof hij er niet eens is.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze minikoelkast en geniet altijd van heerlijke koude reserves binnen handbereik!

De Balvi Koelkast is een draagbare minikoeler die zowel koude als warme drankjes op de gewenste temperatuur kan houden. Gemaakt van duurzaam ABS plastic en aluminium, heeft deze koelkast een afmeting van 28x20,5x23,8 cm en kan maximaal 8 blikjes van 33 cl (standaardformaat) of 4 flessen van 0,5 liter bevatten. De binnenbak en binnendeursteun zijn uitneembaar, waardoor extra capaciteit mogelijk is. Het is eenvoudig te vervoeren en kan worden aangesloten op een standaard stopcontact van 220V (AC) of op een 12V (DC) elektrische auto. Met een koelfunctie kan de koelkast in 180 minuten worden afgekoeld tot 15ºC onder de kamertemperatuur, en met een verwarmingsfunctie kan deze worden opgewarmd tot 50°C. Houd er rekening mee dat de koelkast een ventilator heeft die de motor koelt en een zacht zoemend geluid genereert.

  • Compact formaat, perfect voor kleine ruimtes
  • Stijlvol ontwerp in rood en wit
  • Maakt bijna geen geluid tijdens gebruik
  • Bewaar je verzekeringen en snacks koud en binnen handbereik
  • Ruimte voor 8 blikjes van 33cl
  • 220 V (AC) of 12V (DC)
  • Minimaal 15 graden onder kamertemperatuur
  • Maximaal 50 graden met de verwarmingfunctie 
Specificaties
SKU
2729X