+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Wat zijn Gadgets?

 

Wat zijn gadgets nu eigenlijk?

Mensen die online gadgets kopen worden soms gezien als nerds of geeks... En misschien zijn we dat ook wel :) Maar dat vinden wij niet erg! Wij zijn enorm gepassioneerd over gadgets, musthaves of hebbedingen. Elk jaar weer het meest originele cadeau geven voor zijn of haar verjaardag, als Sinterklaas cadeau of kerstcadeau: dat is onze missie.

Gadgets zijn musthaves die je heel graag wilt hebben omdat ze tof zijn, en zijn dus niet alleen technische hoogstandjes. Nog een mythe is dat het typische mannenproducten zijn. Er zijn inderdaad gadgets die mannen graag cadeau krijgen, maar MegaGadgets verkoopt niet alleen gadgets & gifts voor mannen, verre van. Er zijn namelijk genoeg producten in onze gadgetshop beschikbaar voor vrouwen, kinderen en baby’s.

Waar het woord gadget vandaan komt is niet helemaal duidelijk. In de 19de eeuw duidt het woord een naam aan van een technisch product waarvan men de naam niet exact weet. De betekenis is in de loop van de tijd flink veranderd; waar het vroeger om een technisch hoogstandje ging, worden nu de producten die revolutionair zijn of gewoon een hebbedingetje gadgets genoemd. Zoals hieronder, het draadloze springtouw voor dames. Nooit meer struikelen over het touw, handig he?"

Kortom, van smartphone & tablet accessoires en drones tot home gadgets en kantoor gadgets: zolang het grappig, handig of uniek is, en een hoge ‘must-have- gehalte’ heeft, noemen wij het gewoon een gadget.

 

Onze held en bron van inspiratie:

Net als Inspector Gadget hebben wij gadgets die bij iedere gelegenheid voor verrassing zorgen. Want, waarom zou je iets halen wat iedereen al heeft? Bij ons kun je de origineelste gadgets online kopen waarmee je de ontvanger 100% versteld zal doen staan. Of je nou zoekt naar leuke verjaardagscadeaus, vrijgezellenfeest cadeaus, een cadeau om zomaar te geven of voor jezelf: met de gadgets uit onze gadgetshop steel je gegarandeerd de show.

MegaGadgets is natuurlijk dé plek waar je veilig en snel gadgets kopen kan. Met ons 30 dagen geld terug termijn is er de mogelijkheid om thuis uitgebreid de gekochte artikelen te bekijken en eventueel te retourneren. Dat onze service gewaardeerd wordt, bewijzen wel de duizenden klanten die hier tevreden geshopt hebben, zo blijkt uit de 8,3 die wij op Trustedshops krijgen…

Door middel van de categorieën in de menubalk kun je heel gemakkelijk je favoriete gadgets vinden. Of als je niet weet wat een bepaalde persoon leuk vindt, is de giftfinder hartstikke handig: kies de productprijs en voor wie het is, en de meest relevante zoekresultaten worden getoond!

Veel winkelplezier en hopelijk tot ziens!

Hier vind je de meest bezochte categorieën van MegaGadgets:

Cadeaus
Gadgets
Cadeau voor Hem
Cadeau voor Haar
Drones
Nieuwe Gadgets
Kerstcadeaus
Sinterklaas Cadeau
Valentijnscadeau
Miljonairs Gadgets

Wij zijn altijd bezig met onze site te verbeteren, en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Voor vragen, opmerkingen en tips kun je contact opnemen met de klantenservice..