+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

MegaGadgets | FAQ

1. Waar is mijn pakketje?

We begrijpen de spanning van het wachten op je pakketje. Je kunt de status van je bestelling volgen met de track & trace code die je hebt ontvangen in je mail. Als er nog steeds vragen zijn of als je meer informatie nodig hebt over de geschatte levertijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

2. Wat is de status van mijn bestelling/levering?

Geen zorgen, we houden je bestelling nauwlettend in de gaten, net als jij. We weten dat je enthousiast bent om je aankoop te ontvangen! Je kunt de laatste status altijd opzoeken met je track & trace code. Als er iets onduidelijk is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen weg te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

3. Hoe retourneer ik een product?

Soms pakt een gadget gewoon niet zoals je had gehoopt, en dat begrijpen we volledig. Geen probleem! Kijk even op onze retourpagina voor eenvoudige instructies over hoe je een product kunt retourneren. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop, en ons retourproces is ontworpen om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je vragen hebt over het retourneren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen!

4. Kan ik het adres nog wijzigen nadat ik de track & trace code heb ontvangen?

Helaas, als de raket met je bestelling eenmaal gelanceerd is, kunnen we het adres niet meer aanpassen. Nog geen Track en Trace code ontvangen en je moet het adres wijzigen? Neem dan snel contact met ons op. We zullen ons best doen om je te helpen voordat de verzending plaatsvindt.

5. Ik heb een verkeerd e-mailadres ingevuld, wat nu?

Geen paniek, dat kan gebeuren. We begrijpen dat fouten kunnen optreden bij het invoeren van gegevens. Neem even contact met ons op, en we sturen je handmatig de gestuurde informatie op naar het juiste e-mailadres. We willen ervoor zorgen dat je alle nodige informatie hebt om je bestelling te volgen en te ontvangen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons!

6. Mijn product is defect geleverd, wat moet ik doen?

Oh nee! Onze gadgets zijn normaal gesproken superslim, maar soms gaat er iets mis. Als je een defect product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en zullen ervoor zorgen dat je snel een werkend product krijgt. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we zullen er alles aan doen om dit probleem voor je op te lossen.

7. Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?

We zijn er voor je van maandag tot en met zaterdag om al je vragen te beantwoorden. Je kunt de exacte tijden vinden op onze contactpagina op de website. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond contact met ons wilt opnemen, we zijn er om je te helpen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. We waarderen je vertrouwen in ons en willen ervoor zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

8. Wat is het beleid met betrekking tot retourzendingen en garantie?

We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Daarom hebben we een duidelijk retour- en garantiebeleid op onze website staan, waarin alle details worden uitgelegd. We staan achter onze gadgets en willen ervoor zorgen dat je er plezier van hebt. Als je vragen hebt over ons beleid of hulp nodig hebt bij een retourzending of garantieclaim, neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

9. Hebben jullie speciale aanbiedingen of kortingen? Of Ik heb me ingeschreven voor de Nieuwsbrief, waar blijft mijn kortingscode?

Houd je ogen op onze website en nieuwsbrief gericht voor coole deals en exclusieve kortingscodes. Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan komt die kortingscode eraan, beloofd! Het kan maximaal 15 minuten duren voordat de code in je inbox verschijnt. Nog steeds niet ontvangen? Neem gewoon even contact met ons op, en we zullen ervoor zorgen dat je de kortingscode krijgt die je verdient.

10. PostNL/ Trunkrs/ DPD zegt dat mijn pakketje is afgeleverd, maar ik heb deze niet ontvangen.

Dat is zeker frustrerend! We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling veilig in handen te krijgen. Laten we dit samen uitzoeken. Neem snel contact met ons op, en we gaan Sherlock Holmes spelen om je pakketje te traceren. We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke service krijgt en dat eventuele bezorgproblemen snel worden opgelost. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!