Valentijns Tips & Tricks

Ideeën nodig voor de perfecte Valentijnsdag?

Ben je er nog niet uit wat je voor je Valentijn moet doen of organiseren? Wij hebben hieronder de beste Valentijns ideeën op een rij! Zo kun je kiezen uit budget cadeau's of next-level ideeën. Aan jou dus de keus.

Budget Valentijnscadeau's:

 1. Valentines card
  Ontwerp je eigen valentijnskaart met een mooie foto van jullie twee en schrijf er een leuk gedichtje bij. Toon je liefde met dit klein en lief gebaar, wat zeker wel gewaardeerd zal worden! Maak je eigen love-card eenvoudig op ´Greetz´.
 2. Book of Love
  Maak je eigen 'Book of Love', of terwijl het boek van van jullie liefdesverhaal. Doe dit aan de hand van leuke foto's en collages. Probeer je herinneren te vertellen en laat zien wat jullie gelukkig, leuke en gezellige momenten waren! Het perfecte Valentijnscadeau, waar altijd weer naar terug in gekeken kan worden. Maak je eigen Book of Love via de Fotoservice van Hema of koop een mooi fotoalbum en plak alle foto's erin.
 3. Roses are Red Gold..
  Rode rozen, roze rozen, een combinatie ervan of gewoon één heel boeket? Het maak allemaal niet niet uit! Kies wat jezelf mooi vindt, wat zelfs maar 1 rode roos betekend al heel veel. Wil je een unieke roos, die je voor altijd kan bewaren? Ga dan voor de 24k Gouden Roos en laat zien dat je liefde voor altijd is.
 4. ChocoGram
  Is je liefje gek op chocola? Schrijf dan een lief berichtje in de vorm van een chocoladetelegram, super leuk om te geven & lekker om te eten!
 5. Love buddies
  Een schattig beertje, konijntje of een hartje? Het maakt allemaal niet uit. Zolang het maar super schattig & knuffelbaar is.
 6. A Breakfast with Love
  Verras je Valentijn met een zelfgemaakte Valentijns ontbijt. Koop wat croissantjes, snij brood in de vorm van een hartje, maak overheerlijke pannenkoeken, bak een hartvormig eitje of kook een hartvormige eitje uit.

Next Level Valentijnscadeau´s:

Wil je meer uitpakken op Valentijnsdag? Ga dan voor de next-level ideeën.

 1. Love Accessoires
  Ben je opzoek naar iets unieks en een aandenken? Ga dan voor een liefdes accessoires, zoals een hartjes ketting, armband of ring! Graveer jullie namen of letters erin & jullie datum!
 2. Wellness Together
  Wil je gewoon een rustig, relax dagje? Ga dan naar een resort of spa en laat jezelf en elkaar verwennen. Boek een speciaal arrangement of een massage erbij en kom heerlijk tot rust.
 3. Romantic Hotel Night
  Wil je het allemaal uit de kast halen? Boek dan een romantische hotel kamer, met een Valentijns- of Love arrangement. Vraag om rozen blaadjes, champagne & neem kaarsjes mee voor de sfeer! Zijn de arrangementen net iets over je budget? Neem dan je eigen love material mee, zoals de Gold Cuvée Wijn, Hartjes Champagne Glazen of Diamond Glasses. Voor een extra spannende avond neem de je de Kamasutra Dobbelstenen, Furry Hand Cuffs & Leg Cuffs mee!
Bekijk hier de beste Valentijns hotels

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie