Tips voor de (stressende) keukenprinses onder ons!

Stel je voor: jij besluit om als "keukenprinses" een gezellig dagje te organiseren bij jou thuis voor je vrienden, familie, collega's, buren, noem maar op. Jullie dag begint dan met een gezellige brunch, vervolgens gaan jullie gezellig in de tuin zitten kletsen met een drankje erbij. wanneer de avond nadert gaan jullie samen heerlijk dineren en de dag eindigt met een super gezellige spelletjes avond waar jij iedereen inmaakt met Monopoly!

Maar nu begint jouw stress, want je bent totááál geen keukenprinses. Nou, wij vinden dat er stiekem in iedereen een keukenprinsesje schuilt! Je hebt alleen de juiste tools nodig en voor je het weet heb jij de lekkerste gerechten op tafel gezet. Wij hebben voor jou een aantal tips en gadgets op een rij gezet die gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zullen zorgen!


Genieten van een heerlijke brunch

Brunch is natuurlijk een combinatie van een laat ontbijt / vroege middagmaaltijd. En omdat het zowel ontbijt als lunch is kun je de maaltijd lekker uitgebreid maken met zowel warme als koude. Denk aan lekker verse broodjes, diverse soorten cornflakes, vers van de bakker croissants met nutella of jam. Een heerlijk gekookt eitje of toch liever een spiegelei? Doe eens gek en serveer ze gewoon allebei! Maak de brunch helemaal af met heerlijke pannenkoeken, dan zijn de kindjes ook helemaal van de partij..

Nu heb je alleen nog de juiste keukenaccessoires nodig die jouw brunch voorbereiding een stuk makkelijker maakt. Hieronder hebben we een aantal gadgets voor jou op een rij gezet die het halve werk al voor uitvoert!

Magnetron Eierkoker - 4 stuks
Magnetron Eierkoker - 4 stuks

Binnen enkele minuten kun jij een lekker hard gekookt of zacht gekookt eitje op tafel zetten. Nu hoef je ook niet ieder keer naar de fornuis te lopen en wachten tot de eieren eindelijk klaar zijn!

Cornflakes Dispenser
Cornflakes Dispenser

Hoe gaaf is het dat jouw gasten zelf een bol cornflakes kunnen inschenken!? Vul de dispenser met gezonde muesli of andere ontbijtgranen en iedereen vult zich meteen thuis!

Beslag Dispenser
Beslag Dispenser

Geen geknoei meer met lepels en spatels in de keuken wanneer je pannenkoeken wilt bakken. Met deze handige tool kun jij binnen no-time de lekkerste pannenkoeken/muffins bakken die om te smullen zijn!

Hartjespan
Hartjespan

Naast een gekookt eitje kun je ook een spiegelei serveren. Hoe leuk om dit in de vorm van een hart te doen. Want je weet wat ze zeggen hé..liefde gaat door de maag!


Dineren in stijl

Je hebt inmiddels de brunch overleefd en jouw gasten vermaken zich tot nu toe prima. Er wordt onderling gezellig gekletst en gelachen. Maar jouw taak als keukenprinses is nog niet voorbij. Want het is alweer bijna tijd om te dineren met z'n allen. Je denk nu vast..HELPPPP, koken voor zoveel man!

Oke, laten we even heel eerlijk zijn. Wie houdt er nou niet van sushi. Je hoeft tegenwoordig niet eens een vis liefhebber te zijn om te genieten van sushi. Er zijn zoveel verschillende varianten, o.a maki met avocado, zal, komkommer en zelfs kip. Het is alleen vaak zo duurt, dat je dan je hele spaarpot moet gebruiken om voor zoveel man sushi te bestellen. Gelukkig kun je nu met deze handige Easy Sushi Roller je eigengemaakte sushi maken in het gemak van je eigen huis. Je koopt bij de supermarkt een sushi kit met alles wat je nodig hebt om zelf sushi te maken en je kunt je spaargeld lekker in je spaarpot houden.

Easy Sushi Roller
Sushi set voor 2 MikaMax

Maak het helemaal af door de sushi te serveren op deze luxueuze Sushi Set en breng de Japanse sfeer in jouw eigen huis!


Sluit je avond af met een lekker toetje!

Brunch..check, diner..check! Je bent bijna door de avond heen. Je gasten zijn nu aan het uitbuiken op de bank van al dat lekkere sushi. Ondertussen staan de bordspellen al op tafel en teams worden gevormd. Nu nog een lekkere toetje erbij en je hebt een geslaagde avond!

En nu we toch in de sfeer van eigengemaakte gerechten zitten, wat is nou lekkerder dan zelfgemaakte ijs. Met de Mini Rolling Ijs Gril kun je thuis eenvoudig je eigen roomijs bereiden. Kies jouw favoriete smaak en gebruik verschillende ingrediënten om diverse ijs varianten te maken waar jouw gasten uit kunnen kiezen. Let the games begin!


Nou keukenprinses, je hebt de avond overleefd! Dat stressen was dus toch helemaal niet nodig hé! Nou ja, misschien alleen nog een beetje stress over het opruimen nadat iedereen weg is. Misschien handig om ook een blog te schijven over hoe je dit het beste kunt aanpakken 😛

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (3)

Schrijf een reactie