Leuke tips voor Valentijnsdag!

Het is bijna weer zover; de meest liefdevolle dag van het jaar 14 februari Valentijnsdag! Op deze dag zet jij jouw liefje extra in het zonnetje en zorg je dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Maak een heerlijk ontbijtje of diner met kaarslicht. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een heerlijke massage. Valentijnsdag is een speciale dag voor quality-time met jouw liefje maar hoe zorg je nou dat deze dag anders wordt dan alle andere dagen?

Denk creatief en zorg dat alles wat je wilt gaan doen een verrassing is! Kies je er bijvoorbeeld voor om er lekker dagje op uit te gaan of blijf je liever een dagje thuis? Het kan natuurlijk allemaal! Laat je creatieve brein meedenken en zorg dat je iets speciaals doet waardoor jouw liefje ziet hoeveel je van hem of haar houdt. Hieronder heb ik wat tips en leuke producten die jouw Valentijnsdag nog specialer kunnen maken!

1. Gouden roos

Elk jaar een bos rode rozen gaat toch wel eens vervelen? Geef op deze Valentijnsdag een extra speciaal tintje door een gouden roos van maar liefst 24 karaats gouden roos te geven. Je kunt de roos natuurlijk een mooi plekje in huis geven zodat je er nog heel lang van kan genieten. Deze roos zal nooit vergaan waardoor de herinnering lang blijft hangen.

Of wat dacht je van een heerlijke ontspannende massage van jouw schatje? Met de chocolade cadeau set masseer je jouw vriend of vriendin met producten die ruiken naar een heerlijke geur van chocolade. Door de chocolade wierookstokjes gaat zelfs de kamer naar chocolade ruiken! Ook ideaal voor chocoholics.

Je kunt natuurlijk ook heerlijk knus avondje op de bank hangen met het genot van een lekker warm drankje en heerlijke snacks op tafel. De Chocolade Fondue Set is daar ideaal voor, verwen je smaakpupillen met deze heerlijke chocolade dip.

Ben jij alleen op Valentijnsdag?

Niet getreurd! Dankzij de Warming Heart Pillow heb jij ook een heerlijk warm hart bij je op Valentijnsdag. Het kussen is gemaakt van heerlijk zacht fleece materiaal. Het warme hart geeft je natuurlijk het liefdevolle warme gevoel. Je kunt het hart opwarmen en dan heb jij voor minstens 30 minuten een heerlijk warm kussen!

Stem jij op Valentijnsdag meer in voor een spannend avondje? Kleed je dan als een sexy cadeau met de Naughty Knot! Met deze sexy strik ben je niet te weerstaan en gaan jullie zeker samen een spannende avond tegemoet want met dit sexy pakje ben jij niet te weerstaan en belooft jouw Valentijnsdag een spektakel te worden.

Met deze leuke tips hoop ik dat jullie Valentijnsdag een dag wordt om nooit meer te vergeten! Bekijk ook onze andere Valentijnsgadgets!

Groetjes,
Kelly - stagiaire Marketing & Communicatie bij MegaGadgets

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie