Het Griezeligste Halloween Feestje Van Het Jaar..

De griezeligste tijd van het jaar is weer aangebroken, want op 31 oktober is het dan eindelijk weer HALLOWEEN. Deze enorm populaire Amerikaanse traditie is overgewaaid naar Nederland en inmiddels kunnen wij het niet meer wegdenken. De super enge kostuums worden dan weer uit de kast gehaald, huizen worden versierd met uitgeholde pompoenen en andere griezelige decoraties. Het doel? Iedereen de stuipen op het lijf jagen natuurlijk! Lees verder en kijk hoe jij je huis om kan toveren naar een Haunted Mansion..

Angstaanjagende kostuums

All Hallows' Eve wordt misschien niet even groot gevierd als in de Verenigde Staten, toch wordt het in Nederland steeds populairder. Zo zijn er verschillende evenementen georganiseerd rondom het feestdag waar iedereen super enthousiast over is. Wat dacht je van Walibi Fright Night waar iedereen in de engste kostuums rondlopen en mensen wegrennen van angst! Maar wat is nou echt een griezelige Halloween kostuum?

Vampier

Eén van de klassiekste Halloween kostuums is toch wel echt een vampier. En dan hebben we het niet over de Twilight Edward Cullen of Bella Swan versie, maar meer richting Selene uit de Underworld trilogie. Als een vampier houd je van de duisternis en ben je altijd op zoek naar je volgende slachtoffer om het bloed uit te zuigen. En zo'n vampieren kostuum moet natuurlijk wel die griezeligheid uitstralen. Dan kan je wel alleen een zwarte cape omdoen en je gezicht wit schminken, maar je kan ook je outfit naar de next level brengen! Creëer een duistere vampieren look met echte vampier tanden en de meest realistische nepbloed waarbij iedereen twee keer moet kijken of het nou echt is of niet.

Halloween Maskers

In plaats van urenlang voor de spiegel schminken voor de ultieme Halloween outfit, het is ook echt niet erg als je gewoon even snel een masker opzet. Niet alleen bespaar je op deze manier super veel tijd (die je beter kunt gebruiken om iemand te laten schrikken), maar daarnaast herkent niemand je ook! Oké, dit is misschien wel erg Scream-achtig, maar het kan ook natuurlijk op een iets minder creepy manier. Voor alle unicorn lovers, misschien wil je de magie terugbrengen in Halloween met een Eenhoorn masker. Maar als een algemene dieren lover kun je natuurlijk ook simpelweg voor een Olifant masker gaan. Je denkt misschien nu wel "maar dat is toch helemaal niet eng?" Op het moment dat je een persoon ziet met een eenhoorn hoofd, kan kijk je echt wel twee keer om!

Halloween versiering

Op het griezeligste feestje van het jaar mag de Halloween decoratie natuurlijk niet ontbreken. Er zijn super veel leuke manieren om je huis om te toveren naar een echte horror house. Het feestje begint wanneer je gasten aankomen. Daar wacht de horror Halloween Skelet Hond ze al op en gromt tegen iedereen die langs durft te lopen. Wanneer je gasten binnen lopen krijgen ze de schrik van hun leven, want er komt uit het niets een Spinnen Hond (of misschien toch een catlover?) op ze afrennen (stiekem ook hartstikke schattig natuurlijk). En daar houdt het horror zeker niet op. Plaats een kruipende zombie in de kamer en het voelt meteen of je in een episode van The Walking Dead zit.

Halloween snoepjes

Wanneer iedereen van de schrik is bijgekomen voordat ze überhaupt nog binnen zijn gekomen, dan kan het feestje echt beginnen. En daar hoort natuurlijk ook snacks en drankjes bij. In plaats van plastic bekertjes te gebruiken kun je de drankjes schenken in een toepasselijke skull glasses. Ook de snoepjes moeten ze uit een Halloween schaal zien te pakken zonder dat de hand hen eerst grijpt. Hier kan je dan wel kant-en-klare snoepjes van de winkels in zetten, maar zelfgemaakte baksel is natuurlijk altijd veel leuker. En voor de volgende koekjes hoef je zeker geen Gordon Ramsay voor te zijn om iets creatiefs op tafel te zetten!

Misschien heb je nu zelf ook wat inspiratie opgedaan na het lezen van deze blog! Speciaal daarom ontvang jij nu maar liefst 10% korting op diverse Halloween gadgets.

Gebruik de code: HALLOWEEN10MG en tover je huis om in de griezeligste Halloween huis van de buurt!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (1)

Schrijf een reactie