Halloween Huis decoreren hoeft niet lastig te zijn

Het is weer bijna tijd voor Halloween! Ondanks dat het een ouderwets Amerikaanse feestdag is komt deze traditie steeds meer overwaaien naar ons kleine kikkerlandje. En natuurlijk moeten ook de huizen weer zó eng en angstaanjagend mogelijk gedecoreerd worden, zodat alle kinderen in de buurt kunnen trick or treaten.

Maar hoe maak je je huis nou zó angstwekkend dat zelfs al die kleine Frankensteintjes en verkleedde mummies met volle tassen snoep niet meer aan durven te bellen? Niets is leuker dan alle buurtkinderen de stuipen op het lijf te jagen met een écht self-made spookhuis! Maar hoe pak je dit nou handig aan? Om je een stukje op weg te helpen hebben we van MegaGadgets hieronder de 6 engste en originele DIY Halloween-ideeën op een rij gezet.

6 spookachtige-ideeën om je huis eenvoudig te decoreren voor Halloween:

Bebloed shirt
Wil je dit jaar nou eindelijk het meest angstaanjagende en engste huis in de buurt hebben? Dan mag een klein beetje bloed hier een daar absoluut niet ontbreken. Heb je nog een beetje over na het versieren van je Halloween kostuum? Probeer dan een oud wit T-shirt te beschilderen met een klein beetje nepbloed? Erg simpel en een garantie voor succes!

Hallowee Bebloed shirt | MegaGadgets

Heksenkring
Halloween is de periode van zombies, skeletten, piraten, zombiepiraten and last but not least mogen ook de heksen niet ontbreken. Máár wat schrikt nou nog meer af dan één heks? Juist, een hele heksenkring! Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is wat kippengaas, plastic zakken, wat witte tape en klaar is kees!

halloween Heksenkring | MegaGadgets

Home made trick or treat
‘’Trick or treat’’ of ‘’snoep of je leven’’ is misschien wel het belangrijkste onderdeel van Halloween! Maar wat als je ook alle trick or treaters kan laten griezelen met zelfgemaakte creaties? Maak er een onvergetelijke halloween van en neem een kijkje voor de meest uiteenlopende DIY griezel snacks.

Hallowee Trick or Treat Candy | MegaGadgets

Nep spinnenweb
Spinnenwebben moeten wel één van de meest simpele en effectieve manieren zijn om een echt horrorgevoel  toe te voegen aan je huis-decoraties. De perfecte manier om je huis om te toveren in een ware verlaten boshut. Voeg eventueel nog wat spinnen toe om het nog enger te maken, zodat alle kinderen huilend om snoep komen vragen! 

Halloween Spinnenweb huis | MegaGadgets

Halloween home made grave
Maak van  je eigen tuin een massa graf. Dit kan door een paar nep botten en wat enge grafstenen neer te leggen. Het lijkt dan net een begraafplaats. Dit is de makkelijkste manier om een groot deel van de tuin te versieren. Vervolgens verspreid je de botten over de tuin en voeg je een paar grafstenen toe. Dit zal voor een enge en grimmige sfeer zorgen.

Halloween Home Made Grave | MegaGadgets

Meest originele pompoen
Pompoen versieren is natuurlijk een leuke bezigheid met Halloween. De pompoen hoeft niet altijd eng te zijn, maar zorg er voor dat hij zo creatief mogelijk is. Je kunt het niet gek genoeg bedenken en je kunt het uitsnijden in de pompoen.

Halloween Pompoem | MegaGadgets

Tips nodig om Halloween nog leuker te maken?

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie