Gadgets voor Motorola G6 Plus - Megagadgets

De nieuwe Motorola G6 Plus + deze gadgets = de perfecte combinatie!

Heb jij het al gehoord? De nieuwe Motorola G6 Plus is uit. En vanaf 30 april is deze te bestellen. Maar wat is een nieuw toestel nou zonder de leukste gadgets van tegenwoordig? Ontdek de handigste en grappigste gadgets voor dit nieuwe toestel!

Smartwatch

Steeds vaker zie je ze: de smartwatches. De Smartwatch U8 is niet alleen erg goedkoop, het is ook van alle gemakken voorzien. En dat voor maar 49,95. Haal het meeste uit je smartphone met deze Smartwatch!

Verbind de smartwatch met je nieuwe Moto G6 Plus en geniet van de volgende gemakken:
- Verbind je smartphone en je Smartwatch met bluetooth en beheer je eigen smartwatch
- Bel of SMS je contacten via je smartwatch
- Stel je wekker in, bereken iets via de ingebouwde calculator en bekijk je kalender
- Maak gebruik van verschillende, handige apps zoals een anti-diefstal app, sportmeters en slaap trackers
- Oplaadbaar met elke USB kabel

Extra smartphone lenzen

De camera van de Motorola G6 Plus heeft standaard twee lenzen op de achterkant van het toestel. Een 12 megapixel camera en een 5 megapixel camera. De voorcamera maakt foto’s en selfies met maar liefst 16 megapixel. Maar wil je echt nog een stapje verder? Bekijk dan deze bijzondere lenzen speciaal voor smartphones. Er zitten 3 lenzen in de verpakking.

Welke lenzen kun je verwachten?

- De fish eye lens. Met deze lens heb je een extra grote kijkhoek met een bijzonder effect. De wereld ziet er een stuk groter uit en is rond gevormd. Dat worden bijzondere foto’s!
- De Macro lens. Met deze lens kun je voorwerpen van heel dichtbij fotograferen, zonder dat het wazig wordt. Zelfs van 1,5 tot 3 centimeter van de lens af! De perfecte lens voor de detailfreak dus.
- De Wide Angle lens. Met deze lens heb je een groter bereik. Zo zou je bijvoorbeeld grote landschappen goed kunnen fotograferen met deze lens.

Telefoonhouder

Ook al weten we dat we smartphones eigenlijk niet mogen gebruiken in de auto, het wordt lastiger en lastiger. Vooral als je je smartphone gebruikt voor navigatie. Wanneer je dit doet, gebruik dan de telefoonhouder. Beschikbaar voor elk toestel, dus ook voor de nieuwe Moto G6 Plus! Stationeer de houder aan het ventilatierooster en klaar!

Alcoholtester

En last but not least: de alcoholtester voor op je smartphone. Want je wilt natuurlijk geen ongelukken maken. Weet je niet zeker of je al mag rijden? Gebruik dan deze alcoholtester. De alcoholtester past makkelijk in je broekzak of tasje waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Plug de alcoholtester in je smartphone, blaas erin en krijg een advies. Rood is niet gaan rijden, oranje is een twijfelgeval en groen is rijden maar!

Welke gadget ga jij gebruiken om de nieuwe Moto G6 Plus nog spectaculairder te maken?

alcohol-testers

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie