Gadgets speciaal voor jouw iPhone

Leuke, grappige en handige gadgets voor jouw iPhone

Je iPhone is niet af zonder een paar gadgets. Een belangrijke gadget bijvoorbeeld is een hoesje. Zonder een hoesje gaat een smartphone namelijk sneller kapot. Maar naast een hoesje zijn er nog talloze andere leuke gadgets voor je iPhone. We hebben voor jou leuke, grappige en handige gadgets op een rijtje gezet:

1. Nieuw iPhone kleurtje

De iPhones komen er in verschillende soorten, maten en kleuren. Vooral bij de iPhone 7 heb je weer een extra keuze om een kleur te kiezen. Heb je spijt van je kleur, of wil je een keer wat anders? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Met deze gadget kun je namelijk van kleur veranderen van je iPhone. Wil je rood, zilver, zwart of goud? Probeer de kleur uit met de iPhone 360 skin.

2. Speciaal voor de warmere dagen: de iPhone waaier

De nieuwe iPhone 7 is net uit, dus de kans dat daar nog geen speciale gadgets voor zijn is groot. Maar toch hebben wij een leuke gadget waarmee jij de warme dagen door gaat komen. Het is namelijk winter, maar het voelt als lente! Deze gadget is speciaal gemaakt voor de warmere dagen en voor de mensen die wel wat verfrissing kunnen gebruiken. Deze propeller kun je makkelijk in je iPhone pluggen. Het propellertje gaat dan snel draaien zodat er een wind ontstaat die naar jouw kant toe blaast. Een heerlijke verfrissing! Tevens is deze gadget ook bruikbaar voor andere iPhones met een lightening plug-in.

3. Bescherming van je iPhone

Naast een hoesje zijn er nog meer mogelijkheden om je iPhone te beschermen. Dat kan namelijk met een plastic screenprotector of tempered glass. Er zitten alleen een paar verschillen tussen het plastic en het glas. De plastic screenprotector is goedkoper, maar is wel dunner en minder beschermend. Tempered glass is 3 tot 5 keer zo dik als de plastice variant dus is erg beschermend. Tempered glass is alleen iets duurder dan een plastic screenprotector. Voor ongeveer 15 euro heb je tempered glass. Maar dan weet je wel zeker dat je goed beschermd bent. De meeste aanbieders hebben ze voor iedere iPhone verkrijgbaar.

Naast deze handige gadgets zijn er meerdere gadgets op het internet verschenen die het delen waard zijn:

Altijd online
funnyinterestingamazingoddweirdiphonegadgetbowl3_thumb

Perfecte selfie
selfie-brush

Biertje?
2

Al met al bestaan er veel gadgets voor de iPhones. Krijg je nu zelf zin om een van deze gadgets te kopen, maar heb je nog geen iPhone? Dan kun je een nieuw abonnement afsluiten waardoor je een van de iPhones er gratis bij krijgt. Welke gadgets staan op jouw verlanglijstje?

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie