'Bang Bang' tent met zonnepaneel.

test

In de zomermaanden, en als het mooie weer even meewerkt, is het echt tijd voor de festivals. Bij meerdaagse festivals is het altijd handig om te overnachten in een tent. Een reuze handige gadget en een echte aanrader is de 'Bang Bang' tent.

Meestal wil je niet te veel mee sjouwen en laat nou deze tent super gemakkelijk zijn om mee te nemen en vooral het ontwerp is eenvoudig opgezet waardoor de tent ook in no time staat en je alle tijd kan besteden aan leuke dingen en niet hoeft te worstelen met deze tent.

Waar deze Bang Bang tent oorspronkelijk bedoeld was voor met name festivals, is deze tent ook een uitstekend verblijf als je gaat kamperen en outdoor activiteiten wilt ondernemen. De tenten zijn verkrijgbaar in 6 hele hippe looks en daar moet beslist een exemplaar bij zijn dat bij je past. In ieder geval zijn ze erg opvallend en absoluut niet standaard.

Van de Bang Bang tenten zijn er dan ook drie geïnspireerd op natuurelementen. Zo heb je ze met vrolijke vlinderprint, groene grasprint en gehakt houtprint. De andere drie tenten hebben psychedelisch geïnspireerde prints met geometrische figuren, mandala’s of met jelly beans. Die laatste tent is bijna om op te eten, zo lekker ziet het er uit.

De Bang Bang tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en het materiaal is gemaakt van hoogwaardig polyester met een waarde van 5000 mm. Deze waarde van 5000 mm geeft aan dat de tenten een bijzonder hoogwaardige kwaliteit hebben. Het materiaal waaruit een tent bestaat wordt altijd gecoat met een laag waardoor een tent o.a. waterdicht is en dat is wel zo handig als het langdurig regent, want in Nederland kan dat zomaar gebeuren. Je wilt immers wel droog blijven en je spullen in de tent ook. Een gecoate waarde van 1500 mm betekent dat je tent absoluut waterdicht is, echter coatings kunnen in de loop der tijd gaan slijten, dus een hogere waarde geeft meer zekerheid, waarbij de topkwaliteit tussen de 2500 en 5000 mm ligt. Bij de Bang Bang tenten mag je dus gerust spreken van topkwaliteit en sterk, waterdicht, slijtvast materiaal.

Zonnepaneel

Wat van de Bang Bang tent een echte gadget maakt is dat er een zonnepaneel bij geleverd wordt van 5 Watt die gekoppeld is aan een lithium-ion accu. Aan de buitenkant van de tent zit een buidel/zak waarin je de zonnepaneel kan schuiven. Hierdoor wek je zelf je energie op en via de usb kan je allerlei ‘low-voltage’ apparaten opladen, zoals je mobiele telefoon, mp3-speler, camera’s, tablets. Maar ook kan je er je speakers of je led verlichting op aansluiten.

Kamperen, outdoor activiteiten, festivals: de vrolijke kleuren van de Bang Bang tenten completeren het ultieme zomer- en festivalgevoel en je hoeft niet meer te tobben over lege telefoons, camera’s, tablets enz. want met de zonnepaneel ben je zelfvoorzienend en zijn je favoriete gadgets altijd opgeladen.

De prijs voor een Bang Bang tent is ongeveer € 300,-

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie