+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Autolader USB Adapter Zwart Universeel - compact formaat

€ 4,95
Autolader USB Adapter Zwart Universeel - compact formaat
Autolader USB Adapter Zwart Universeel - compact formaat
€ 4,95
Bewaar voor later
Nooit meer een lege gadget!
Voorraadstatus laden

Zeg maar gedag tegen een lege telefoon in de auto! Met de Black Universal USB adapter for car socket hoef je je niet meer druk te maken over een mogelijk lege telefoon in de auto! De handige USB adapter is jouw reddende engel voor al je digitale gadgets! Haal het nu!

Omschrijving

Altijd bereikbaar door de Black Universial USB Adapter!

Of je nu kort onderweg bent en je telefoon een oppepper nodig heeft, of je tablet valt uit tijdens een roadtrip. Deze Black Universial USB Adapter is er om je dag te redden. Nooit meer hoef je je druk te maken over een lege apparaat. 

Je hoeft alleen maar de adapter in de sigarettenaansteker-stopcontact van je auto stoppen. Sluit vervolgens je USB aan op de adapter! Stop de andere kant van de USB in je mobiele apparaat en laden maar! Een hele handige manier om je telefoon, tablet of andere gadgets op te laden!

Kenmerken:

  • Eenvoudig te gebruiken: Je hoeft het alleen aan te sluiten aan je auto, je lader erin en je gadget is aan het opladen!
  • Kan meerdere gadgets opladen: In 1 adapter plug kunnen twee gadgets tegelijk worden opgeladen, hoe handig!
  • Geen lege batterij meer: Je gadget laadt gegarandeerd op, het heeft ook een snelle oplaadsnelheid. Geen lege gadgets meer in jouw auto!

 

Wil je je nooit meer zorgen maken over lege batterijen als je onderweg bent? Haal dan nu de Black Universal USB adapter for car socket bij MegaGadgets!

 

Specificaties
SKU
57/9243
EAN
4029811424139