+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Bier Helm Rood en Geel

Vanaf € 7,95 Regular Price € 9,95
Geen koude handen, geen lauw bier, gewoon puur feestplezier.
Voorraadstatus laden

Ruimte voor 2 Blikjes - Ideale Carnaval Must-have - Grappig en praktisch accessoire - One Size Fits All - Feestelijke bierhelm voor handsfree drinken

Met deze Bier Helm worden jouw biertjes nooit meer warm in je handen! Je kunt 2 blikjes kwijt, ideaal voor feesten, festivals of gewoon voor in huis. - Ruimte voor 2 blikjes, ook geschikt voor sommige flesjes - One size fits all - Kleuren: rood en geel

Omschrijving

Ontdek de bier helm rood en geel - Het perfecte accessoire voor carnaval!

Ben je klaar om te feesten en te genieten van carnaval als nooit tevoren? Met onze bier helm in opvallende rode en gele kleuren, ben je helemaal klaar om de feestvreugde te vergroten!

Deze unieke bier helm biedt niet alleen plaats aan 2 blikjes van je favoriete drankjes, maar houdt ze ook heerlijk koel, zelfs als het feest in volle gang is. Geen gedoe meer met koude handen of lauw bier. Met deze helm blijft je drankje altijd perfect op temperatuur terwijl je je handen vrij hebt om te dansen en te feesten.

Waarom de bier helm een absolute carnaval must-have is:

  • Ruimte voor 2 blikjes: Geniet van dubbel plezier met twee drankjes naar keuze.

  • Opvallende kleuren: Met zijn opvallende rode of gele kleur trek je zeker de aandacht en voeg je een vleugje plezier toe aan je Carnavalsoutfit.

  • Comfortabel en verstelbaar: De bier helm is ontworpen om comfortabel op je hoofd te passen, met een verstelbare riem voor een perfecte pasvorm voor iedereen.

  • Veelzijdig gebruik: Niet alleen voor bierliefhebbers! Je kunt er ook frisdrank of andere favoriete drankjes in bewaren.

Met de Bier Helm ben je de ster van elk Carnavalsfeest. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw bier helm en maak van dit carnaval een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de Bier helm!

Specificaties
SKU
00142-1
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp