+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui

€ 33,95
Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui
Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui
€ 33,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met dit stijlvolle Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui ben je altijd klaar voor het avontuur! Dit handige en multifunctionele zakmes is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een mooi design met zebrano houten handgrepen. Met het bijgeleverde aanzetstaal houd je het mes scherp en het etui zorgt voor veilige opslag en gemakkelijk vervoer. Ideaal voor outdoor activiteiten, kamperen en reizen.

- Hoogwaardige kwaliteit
- Multifunctioneel
- Gemakkelijk mee te nemen

Omschrijving

Waarom de Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui?

Ben jij een echte avonturier en zoek je een zakmes dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook van hoge kwaliteit is en multifunctioneel? Dan is het Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui perfect voor jou! Dit stijlvolle zakmes is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uniek design met zebrano houten handgrepen. Het mes wordt geleverd met een aanzetstaal en een handig etui voor veilige opslag en gemakkelijk vervoer.

Stijlvol Design

Het Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui heeft een uniek design met zebrano houten handgrepen en een stijlvolle afwerking. Dit mes is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan jouw outdoor uitrusting.

Multifunctioneel

Dit zakmes is meer dan alleen een mes. Het heeft verschillende handige tools en functies, zoals een aanzetstaal, schroevendraaier en flesopener. Het is een multifunctioneel zakmes dat niet mag ontbreken in jouw outdoor uitrusting.

Hoogwaardige Kwaliteit

Het Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duurzaam design. Het mes is scherp en blijft scherp dankzij het bijgeleverde aanzetstaal. Dit is een zakmes dat lang meegaat en geschikt is voor verschillende outdoor activiteiten.

Conclusie

Ben jij klaar voor het avontuur en op zoek naar een stijlvol en multifunctioneel zakmes? Bestel dan nu jouw Zakmes Zebrano hout incl. aanzetstaal en etui en maak van elk outdoor avontuur een succes. Het mes wordt geleverd in een handig etui voor veilige opslag en gemakkelijk vervoer!

Specificaties
SKU
ZekmLeerZebrano
EAN
8718719305799