Jerrycan Heupfles

€ 19,95
Niet op voorraad
Deze stoere Jerrycan Heupfles is perfect om mee te nemen op wintersport, voor de survivaltocht door de natuur of op mannenweekend. De flank is ongeveer 0,5 liter waardoor je nooit meer zonder drank zal zitten!
• Voor de drankliefhebber
• Stoer design
• Originele heupfles

De Jerrycan Heupfles is het product om jouw vrienden mee omver te blazen. Ben je de standaard heupflessen ook zat? Dan is dit het perfecte item voor jou! De Jerrycan Heupfles is het cadeau voor mannen die wel van een drankje houden. In deze flask past maar liefst 0,5 liter drank, genoeg voor al je vrienden op mannenweekend dus!

Ben je een echte liefhebber van drank en wil je dit het liefst overal mee naar toe nemen? Dan is de Jerrycan Heupfles de gadget voor jou! Whisky, jagermeister of Schnapz. Het is allemaal mogelijk met deze stoere heupfles. Het enige wat je hoeft te doen is de heupfles om te spoelen met warm water voor gebruik!

 Verder is dit product ook te gebruiken op verschillende locaties. Zo is de Jerrycan Heupfles perfect om je drank veilig mee te nemen naar je wintersport vakantie of survival weekend met de mannen. Of je zet hem stiekem in de garage tussen al jouw gereedschap. Niemand die deze motorolie zal verdenken als een handige heupfles ;-)

Met de Jerrycan Heupfles heb je altijd drank bij je!

Kenmerken Jerrycan Heupfles:

Stoere heupfles XL
Echt voor mannen
Neem je drank handig mee
Voor de drankliefhebber
Mannelijk en stoer design
Nooit meer zonder drank!
Gadget
Materiaal: Staal
Kleur: Zilver
Gewicht: 206 gram
Inhoud: 0,5 liter
Afmetingen: 3,5 x 11 x 18 cm

Meer informatie
SKU04700
EAN4029811410811
Lengte11
Breedte3
Hoogte18
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Jerrycan Heupfles
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.