Wijnvlek Remover

Waardering:
100% of 100
€ 12,95
Niet op voorraad
Met de Wijnvlek Remover hoef je geen kleding meer weg te gooien door onuitwisbare wijnvlekken! Deze handige spray laat je simpelweg 1 tot 5 minuten in je kleding trekken en na een wasbeurt zijn de hardnekkigste wijnvlekken uit jouw kleding!
• Verwijdert alle wijnvlekken
• Eenvoudig in gebruik
• Ook te gebruiken voor andere vlekken

Alle wijnvlekken kun je nu verwijderen met de Wijnvlek Remover! Iedere wijnliefhebber kent het wel; je vrienden en vriendinnen komen langs voor een gezellig avondje. Hierbij hoort natuurlijk een goed glaasje wijn! Maar net wanneer je een slok wilt nemen van je glas spettert er een enorme druppel rode wijn op je witte kleding. Dit is een nachtmerrie waarvan je nu wakker kunt worden!

Met de Wijnvlek Remover verwijder je gemakkelijk bijna elk wijnvlek uit je kleding. Schud de fles voor gebruik en laat de remover in de kleding trekken (1 – 5 minuten), totdat de vlek begint te vervagen en de emulsie opdroogt. Vervolgens kun je jouw kleding wassen op gebruikelijke wijze en klaar is kees! Vanaf nu kun je rustig van elk wijntje genieten! 

Nooit meer wijnvlekken, dankzij deze Wijnvlek Remover!

Heb jij een vriendin die graag een wijntje drinkt maar ook vrij onhandig is? Wees haar redder in nood en geef deze handige gadget aan haar. Op zoek naar iets bijpassends? Kijk dan snel bij onze andere wijngadgets!

Kenmerken Wijnvlek Remover:

Wine Stain Remover
Multicolor vlekverwijderaar
Schudden voor gebruik
1 tot 5 minuten in laten trekken
Wassen na gebruik
Ook te gebruiken voor andere vlekken
Inhoud: 240 ml
Gewicht:  276 gram
Afmetingen: 20 x 5 cm

Meer informatie
SKU04413
EAN8414606899999
Lengte5
Breedte5
Hoogte20
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Wijnvlek Remover
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.