Wijn Aroma Set

Special Price € 14,95 Regular Price € 24,95
Niet op voorraad
Word een echte sommelier met deze Wijn Aroma Set. Met 12 verschillende aroma’s leer je wijnen van elkaar te onderscheiden. Train jouw wijnkennis en leer hoe je een goede wijnproeverij kan organiseren.
• 12 verschillende wijn aroma’s
• Extra tips in de handleiding
• Word een echte wijnkenner

Met deze Wijn Aroma Set kun je de eerste stap zetten om een echte sommelier te worden. In deze set zitten 12 verschillende wijn aroma’s specifiek voor witte of rode wijn. Met deze aroma’s kun je de vaardigheden trainen die je als sommelier nodig hebt.

Er zijn veel factoren die de smaak van de wijn kunnen beïnvloeden. Denk aan de soort druif waarmee de wijn gemaakt wordt of aan de aarde waar de wijnrank in groeit. Tijdens de fermentatie kunnen de wijnmakers smaken toevoegen door het gebruik van verschillende soorten gist. Ook kan wijn op hout gelagerd zijn wat betekent dat de wijn verschillende maanden of jaren in een houten vat gerijpt heeft. Afhankelijk van het soort hout laat dit een specifieke smaak achter in de wijn.

Al deze smaken hebben een specifieke aroma. Met de Wijn Aroma Set kun je dit leren herkennen door te oefenen met de twaalf verschillende aroma’s.

Test nu je sommelier skills met deze mooie Wijn Aroma Set.In deze Wijn Aroma Set zit een handleiding in het Engels, Frans en Spaans. Hierin wordt ook uitgelegd welke stappen je moet ondernemen om een professionele wijnproeverij te houden. Nodig een aantal vrienden uit en word echte wijnkenners!

Kenmerken Wijn Aroma Set:

12 verschillende aroma’s
Word een professionele sommelier
Tips voor een wijnproeverij
Inhoud: 12 aroma’s en handleiding
Gewicht: 720 gram
Afmetingen: 26 x 19 x 4 cm
Geleverd met: 12 aroma’s en handleiding met tips (EN, FR, ES)

Meer informatie
SKU04412
EAN8414606688845
Lengte26
Breedte19
Hoogte4
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Wijn Aroma Set
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.