Vortex Bank

Waardering:
100% of 100
€ 14,95
Niet op voorraad
Trotseer de zwaartekracht met deze Vortex Bank! Laat je muntjes in deze spaarpot rollen en ze blijven langs de muur van de draaikolk glijden alsof er geen zwaartekracht is.
• Leuke manier om geld te sparen
• Eenvoudig te gebruiken
• Lijkt net alsof de zwaartekracht niet bestaat

Met deze spaarpot kun je zelfs jouw vrienden laten betalen om hem te vullen. De Vortex Bank verzamelt geld namelijk op zo’n fascinerende manier, dat wilt iedereen zien! De draaikolk bestaat uit twee onderdelen die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. Daarnaast moet je de schans aan de bovenkant van de Vortex Bank bevestigen om de muntjes af te laten rollen voor een zo goed mogelijk draaikolk effect.

Omdat deze spaarpot gevormd is als een draaikolk blijven de muntjes een tijdje in de kolk rollen. Terwijl de muntjes in de draaikolk aan het rollen zijn, lijkt het net alsof ze de zwaartekracht aan het trotseren zijn. Dit is erg leuk om naar te kijken en werkt erg verslavend. Het is dus een leuke manier om je kleingeld te bewaren.

Word gehypnotiseerd door deze bijzondere Vortex Bank!Dus heb jij ergens nog wat 1- of 2-centjes liggen die je niet meer kunt inleveren? Stop ze in de Vortex Bank en blijf gefascineerd naar de rollende muntjes staren. Neem ook eens een kijkje bij onze Panda Bank of Kitty Bank!

Kenmerken van de Vortex Bank:

Vortex Coin Bank
Trotseer de zwaartekracht
Leuke manier om kleingeld te sparen
Leuk voor op je bureau of kantoor
Gemakkelijk te gebruiken
Inhoud: 2 draaikolk onderdelen & schans
Gewicht: 390 gram
Afmetingen verpakking: 19 x 19 x 20 cm

Meer informatie
SKU04619
EAN8719481355227
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vortex Bank
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die hierin geïnteresseerd waren, vonden dit ook leuk:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.