Voetmassage Apparaat - 3 Intensiteit & Massage Standen - Luxe Design - Warmte Functie - Stimuleert Bloedsomloop - Shiatsu Voetmassage Apparaat

Waardering:
90% of 100
Special Price € 79,95 Regular Price € 129,95
Op voorraad

Op werkdagen vóór 22.00u besteld, morgen in huis!

De wereldbekende Shiatsu massage kun je nu thuis ervaren. Een shiatsu massage is een drukpuntmassage die je bloedsomloop stimuleert. Dit Voetmassage Apparaat heeft 3 verschillende massage programma’s en  3 intensiteitsprogramma’s die je zelf in kan stellen. Verder heb je ook de mogelijkheid om hem op te warmen. Op deze manier creëer je de perfecte massage.


• Modern en luxe design
• 3 massage programma’s
• 3 intensiteit standen
• Volledig te personaliseren
• Stimuleert bloedsomloop

Na een lange dag gebruik je het Voetmassage Apparaat voor een welverdiende voetmassage. Het krachtige apparaat heeft 3 verschillende massage programma’s. Laat je voeten lekker verwennen en ontspan!

Lang zitten of staan, heeft een negatief effect op de bloedsomloop. Dit Voetmassage Apparaat verbetert de bloedsomloop dankzij een combinatie van een voetreflexmassage en een drukmassage. Het massageapparaat masseert op basis van de bekende Shiatsu Massage, ook wel drukmassage of compressiemassage genoemd, en op basis van luchtdruk. Naast de programma’s kun je ook de intensiteit en warmte instellen om de massagetechnieken te optimaliseren. Behandel de vermoeidheid van je voetzolen, hielen en bovenkant van je voeten.

Deze persoonlijke voetmasseur heeft een modern en strak uiterlijk en een gemakkelijk te bedienen display. Op dit display kun je precies instellen hoe jij de voetmassage het prettigst vindt en hoe lang je wilt genieten van de massage. 

 

Let op: te gebruiken tot maat 46.
Voetmassage Apparaat | MegaGadgets

Kenmerken Voetmassage Apparaat:

Luxe voetmassage
Thuismassage
3 verschillende massage programma’s
3 verschillende intensiteit standen
Inclusief mogelijkheid tot verwarming
Shiatsu massage technieken
Compressiemassage
Drukmassage
Modern design
Compact formaat
Stimuleert de bloedsomloop
Makkelijk te gebruiken
Voor alle leeftijden
Materiaal: kunststof
Kleur: zwart
Gewicht: 5 kg
Afmetingen: 35 x 40 x 20 cm
Afmetingen doos: 23 x 37,5 x 43 cm

Meer informatie
SKU04823
EAN8719481356583
Lengte23
Breedte38
Hoogte43
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Voetmassage Apparaat - 3 Intensiteit & Massage Standen - Luxe Design - Warmte Functie - Stimuleert Bloedsomloop - Shiatsu Voetmassage Apparaat
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.