• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Valentijnscadeau voor haar

Op zoek naar een leuk en origineel valentijnscadeau voor je vrouw of vriendin? Wij hebben alle leuke valentijnkado's voor haar op een rijtje gezet. Zoek je een romantisch, schattig of origineel cadeau voor je geliefde? Dan ben je hier op het juiste adres! 

Artikelen 1 tot 64 van 66 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Valentijnsdag cadeau oorsprong

Valentijnsdag is een dag die helemaal terug gaat naar de 3e eeuw. De Christelijke oorsprong van de naam Valentijnsdag komt dan ook van een priester die in Rome leefde met de naam Valentinus. Deze christelijke priester stond bekend om al de goede daden die hij deed voor ouderen, zieken en armen. Valentinus werd door de kerk uiteindelijk heilig verklaard waardoor 14 februari zijn officiële feestdag werd. Eerst werd deze feestdag voornamelijk in Engeland gevierd. In deze tijd was het nog niet echt gewoonlijk om je liefde openlijk aan iemand te uiten, maar op 14 februari was hier een uitzondering op gemaakt. Op deze dag werden romantische cadeaus aan elkaar gegeven, of nu ook wel ‘Valentijn cadeaus’. Op deze dag werd dan een origineel Valentijnscadeau gegeven zoals een kaart, vogel, roos, bloemen of een  ander Valentijns kado. Door emigratie van uit Engeland naar Amerika is deze bijzondere dag ook opgepikt in de commercie van de Verenigde Staten. Later is het ook overgewaaid naar de Europese landen. Deze leuke dag om romantische kado’s te geven aan jouw geliefde is natuurlijk heel leuk, maar wat is nou een goed Valentijn kado voor haar?

Valentijnsdag cadeau voor haar

Het is niet altijd even makkelijk om een cadeau voor jouw Valentijn te vinden. Je wilt je vriendin natuurlijk niet teleurstellen met het Valentijnsdag kado dat jij gekocht hebt. Daarom kunnen een aantal Valentijn tips nooit kwaad. Om te beginnen is het belangrijk om terug te denken aan het afgelopen jaar. Heeft ze al eerder wat hints gegeven voor een mogelijk Valentijnskado? Als er bijvoorbeeld kleine dingetjes zijn waarvoor zij al een tijdje aan het sparen is, dan is het natuurlijk leuk om een van deze kleine dingetjes als Valentijn cadeau te geven. Vaak vinden vrouwen het leuk om te zien dat er energie en tijd is gestopt in het vinden van een Valentijncadeau. Het gebaar en het idee van het hebben van een Valentijn is wat het cadeau zo bijzonder maakt. Voor een Valentijnscadeau idee kun je ook kijken bij wonen & leven, eten & drinken, gadgets en natuurlijk kleding en accessoires

  Bezig met laden...