Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Tobbie de Robot Bouwpakket

Waardering:
100% of 100
Special Price € 29,95 Regular Price € 34,95
Niet op voorraad

Iedereen weet dat robots de toekomst zijn, maar nu kan jij je eigen robot vriend maken! Het Tobbie de Robot Bouwpakket is een intelligente robot die objecten kan volgen en zelf kan verkennen.

• Slimme robot
• Twee standen, volgen en verkennen
• Zelf in elkaar zetten

Robots zijn de toekomst, maar geen zorgen, het Tobbie de Robot Bouwpakket zal niet de wereld gaan over proberen te nemen. De Tobbie de Robot zal jouw eigen vriend worden! Dankzij de emoties en geluiden van Tobbie, is het de meest schattige robot ooit.

Vroeger werden robots alleen nog maar gemaakt door echte professionele wetenschappers, maar dat is vanaf nu verleden tijd, jij gaat het Tobbie de Robot Bouwpakket namelijk helemaal zelf in elkaar zetten! Tobbie zal je voor altijd dankbaar zijn nadat jij hem in elkaar hebt gezet met de 107 onderdelen die erbij geleverd worden. En geen zorgen, het is gemaakt zodat het erg makkelijk in elkaar te zetten is, inclusief handige gebruikshandleiding.

Nadat jouw nieuwe zes-benige vriend is gemaakt en aangezet is, heeft hij twee standen, volgen en verkennen (Follow & explore). In de volgen stand zal Tobbie jouw hand of een ander voorwerp blijven volgen, als een echte vriend. In de verkenningsstand zal Tobbie de Robot, door middel van zijn infrarood sensor, zelf op avontuur gaan. De sensoren voorkomen dat Tobbie overal tegenaan botst en zorgen ervoor dat je nieuwe vriend wegen gaat bezoeken die hij nog nooit heeft gezien. Hierdoor raakt Tobbie nooit verveeld en zal hij altijd druk bezig zijn.

De benodigde 4 AAA-batterijen worden niet meegeleverd. Het product wordt geadviseerd voor kinderen van minstens 8 jaar.

Kenmerken Tobbie de Robot Bouwpakket: Tobbie de Robot Bouwpakket

Slimme Robot
Zes benige robot
Bouw je eigen robot
Kleur:  Geel , zwart en grijs
Werkt op: 4 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Gewicht: 625 gram
Afmetingen:  126 x 138 x 165 mm

Meer informatie
SKU04903
EAN5060512150513
Lengte126
Breedte138
Hoogte165
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Tobbie de Robot Bouwpakket
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.