+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Windmill Stroopwafelijzer

€ 44,95
The Windmill Stroopwafelijzer
The Windmill Stroopwafelijzer
€ 44,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Wil je de lekkerste stroopwafels maken in je eigen keuken? Dan is The Windmill Stroopwafelijzer de perfecte keuze! Dit ijzer heeft een antiaanbaklaag, waardoor je gemakkelijk twee stroopwafels tegelijk kunt maken. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, zodat je snel kunt genieten van je verse stroopwafels. Bestel nu en maak de heerlijkste stroopwafels thuis!"

- De diameter van de stroopwafel is 20,6 cm.
- Antiaanbaklaag voorkomt vastplakken en maakt schoonmaken gemakkelijk
- Duurzaam en van hoge kwaliteit!

Omschrijving

Maak thuis de lekkerste stroopwafels

Met The Windmill Stroopwafelijzer kun je nu thuis de heerlijkste stroopwafels maken! Het ijzer heeft een antiaanbaklaag zodat de stroopwafels niet blijven plakken en gemakkelijk uit het ijzer kunnen worden gehaald. En het beste van alles is dat het ijzer een dubbele plaat heeft waardoor je twee stroopwafels tegelijk kunt maken.

Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

The Windmill Stroopwafelijzer is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en wacht tot het ijzer warm is. Leg dan het deeg in het midden van het ijzer en sluit het en wacht tot de stroopwafels klaar zijn. Het ijzer is ook gemakkelijk schoon te maken omdat de antiaanbaklaag voorkomt dat het deeg blijft plakken.

Hoge kwaliteit en duurzaam

En dan hebben we het nog niet gehad over de kwaliteit van The Windmill Stroopwafelijzer. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevig ontwerp waardoor het jarenlang meegaat. Bovendien is het compact en gemakkelijk op te bergen in je keuken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een stroopwafelijzer van hoge kwaliteit gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken dan is The Windmill Stroopwafelijzer de perfecte keuze. Bestel nu en maak thuis de heerlijkste stroopwafels met dit geweldige ijzer van The Windmill!

Specificaties
SKU
TWM029
EAN
8720726688482
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp