+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Windmill Siliconengrip

€ 19,95
The Windmill Siliconengrip
The Windmill Siliconengrip
€ 19,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Wil je geen verbrande vingers meer tijdens het koken? Dan is The Windmill Siliconengrip de oplossing voor jou! Deze handige keukentool beschermt je handen tegen de hitte en zorgt voor een stevige grip op je pannen en ovenschotels. Het is niet alleen super functioneel, maar ook nog eens leuk en kleurrijk. Voeg wat kleur toe aan je keuken en houd je handen veilig met The Windmill Siliconengrip."

- Beschermt je handen tegen hitte
- Zorgt voor een stevige grip
- Leuk design

Omschrijving

Bescherm je handen tegen de hitte

Kokend water, hete pannen en brandende ovens: de keuken kan gevaarlijk zijn voor je handen. Maar maak je geen zorgen want met The Windmill Siliconengrip kun je veilig koken zonder je handen te verbranden. Deze handige tool is gemaakt van hoogwaardige siliconen en biedt de nodige bescherming tegen hitte.

Zorgt voor een stevige grip

Maar dat is niet alles wat The Windmill Siliconengrip te bieden heeft. Het zorgt ook voor een stevige grip op pannen en ovenschotels, waardoor je minder kans hebt om te morsen of te knoeien. De grip is zacht en comfortabel waardoor je je handen niet hoeft te belasten tijdens het koken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om veilig te koken zonder je handen te verbranden, dan is The Windmill Siliconengrip de perfecte keuze. Het biedt de nodige bescherming tegen hitte, zorgt voor een stevige grip en voegt wat kleur toe aan je keuken. Bestel nu en kook veilig en kleurrijk met The Windmill Siliconengrip!

Specificaties
SKU
TWMP077
EAN
7107967403011