+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Windmill Baconpers

€ 23,95
The Windmill Baconpers
The Windmill Baconpers
€ 23,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

The Windmill Baconpers is de perfecte tool voor alle baconliefhebbers! Met deze pers kun je je bacon eenvoudig plat maken en gelijkmatig bakken zodat het lekker krokant wordt. Het resultaat is heerlijk smakelijke bacon zonder de vervelende opspattende vetten.

- Maak perfect platte en knapperige bacon
- Vermijd opspattend vet tijdens het bakken
- Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken!

Omschrijving

Waarom The Windmill Baconpers?

Heb jij genoeg van de scheve, gekrulde baconplakjes en ben jij op zoek naar een oplossing? Dan is The Windmill  dé oplossing voor jou! Gebruik de baconpers om bijvoorbeeld je spek, hamburger of steak te braden. Je kunt de baconpers ook gebruiken bij het maken van panini's of pitabroodjes.

Dé oplossing voor het krimpen en ongelijk bakken van bacon.

Het kan soms moeilijk zijn om de perfecte bacon te maken zonder dat het krimpt of ongelijk wordt gebakken. The Windmill Baconpers is speciaal ontworpen om dit probleem op te lossen.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal

The Windmill Baconpers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een stijlvolle en praktische vormgeving. De pers zorgt voor een perfecte baconplak zonder dat het krimpt of vervormt tijdens het bakken.

Makkelijk te gebruiken

Het beste van alles is dat de Baconpers eenvoudig te gebruiken is. Leg de baconplakjes in de pers en druk zachtjes naar beneden. Het resultaat? Een perfect platte en knapperige bacon.

Conclusie

Wacht niet langer en bestel nu jouw The Windmill Baconpers en geniet van de perfecte bacon!

Specificaties
SKU
TWM027
EAN
7107962293990