+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Windmill aanmaakblokjes

€ 3,95
The Windmill aanmaakblokjes
The Windmill aanmaakblokjes
€ 3,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met The Windmill aanmaakblokjes maak je in een handomdraai een vuurtje in je barbecue, vuurkorf of open haard. Deze blokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en branden lang en gelijkmatig. Zo kun je snel genieten van de warmte en gezelligheid van een knisperend vuurtje.

- Gemaakt van natuurlijke materialen
- Branden lang en gelijkmatig
- Makkelijk te gebruiken

Omschrijving

Wat zijn de The Windmill aanmaakblokjes?

Ontdek The Windmill aanmaakblokjes. De perfecte manier om snel en gemakkelijk een vuurtje te maken in je barbecue, vuurkorf of open haard. Deze aanmaakblokjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals houtvezels en plantaardige olie. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk maar ook veilig in gebruik.

100% natuurlijke materialen

Onze aanmaakblokjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, waardoor ze niet schadelijk zijn voor het milieu en veilig in gebruik. Bovendien branden ze lang en gelijkmatig, waardoor je snel kunt genieten van een gezellig vuurtje. Op 1 tablet zitten 32 aanmaakblokjes

Maak snel en gemakkelijk vuur

Met The Windmill aanmaakblokjes heb jij binnen enkele minuten een vuur dat knettert en knispert. Je kunt ze eenvoudig aansteken en ze zorgen voor een gelijkmatige verbranding. Door het gebruik van natuurlijke materialen verspreiden onze aanmaakblokjes bovendien een heerlijke geur tijdens het branden.

Conclusie

Bestel nu jouw The Windmill aanmaakblokjes en geniet binnenkort van de warmte en gezelligheid van een knisperend vuurtje!

Specificaties
SKU
TWM102
EAN
8720726688659
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp