+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

The Looks 150 gram

€ 10,95
The Looks 150 gram
The Looks 150 gram
€ 10,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

The Looks 150 gram is dé finishing touch voor jouw gerechten! Met deze kruidenmix voeg je niet alleen smaak toe, maar ook een mooie presentatie. Dus of je nu gaat voor een lekker stukje vlees, vis of groente, met The Looks ziet jouw bord er altijd uit om door een ringetje te halen.

- Voegt smaak en presentatie toe aan jouw gerechten
- Perfect voor een mooie presentatie van vlees, vis en groente
- Geeft jouw gerechten een professionele touch!

Omschrijving

Geef jouw gerechten een professionele touch

Geef jouw gerechten de finishing touch met The Looks 150 gram. Dé kruidenmix die niet alleen smaak, maar ook presentatie toevoegt aan jouw gerechten. past perfect bij Kip, Varken en Koe.

De perfecte keuze voor jou gerechten

Als je op zoek bent naar een kruidenmix die jouw gerechten naar een hoger niveau tilt, dan is The Looks de perfecte keuze. Het is niet alleen een mix van hoogwaardige kruiden en specerijen, maar het zorgt er ook voor dat jouw gerechten er mooi uitzien.

Wat maakt The Looks zo speciaal?

Het is een combinatie van verschillende kruiden en specerijen die zorgen voor een smaakexplosie. Daarnaast is het ook een mix van kleurrijke kruiden, waardoor jouw gerechten er visueel ook aantrekkelijk uitzien. 

Maak indruk op jouw gasten

Als je van lekker eten houdt en jouw gerechten er ook nog eens professioneel uit wilt laten zien, dan is The Looks de perfecte keuze voor jou. Het voegt niet alleen smaak toe, maar ook een mooie presentatie die indruk maakt op jouw gasten.

Conclusie

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen potje The Looks 150 gram en geef jouw gerechten een professionele touch!

Specificaties
SKU
30NH000007
EAN
7436947558527