+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Sweet Rub of Mine

€ 10,90
Bewaar voor later
Maak je BBQ-gerecht onweerstaanbaar!
Voorraadstatus laden

Met Sweet Rub of Mine breng je jouw BBQ game naar een hoger niveau! Deze heerlijke rub mix van Smokin' Flavours zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en pittig op jouw vlees. Gebruik het op spareribs, kippenvleugels of welk stukje vlees dan ook, en laat je smaakpapillen verbluffen.

 

- Geeft jouw vlees een heerlijke zoete en pittige smaak
- Perfect voor het kruiden van verschillende soorten vlees
- Zorgt voor een professionele smaakbeleving van jouw BBQ gerechten.

Omschrijving

Maak jouw BBQ of grill gerechten onweerstaanbaar met Sweet Rub of Mine!

Ben jij op zoek naar een heerlijke kruidenmix die jouw BBQ of grill gerechten naar een hoger niveau tilt? Dan is Sweet Rub of Mine de perfecte toevoeging aan jouw keuken! Deze kruidenmix is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zorgt voor een onweerstaanbare smaakbeleving.

Maak de meest heerlijke BBQ of grill gerechten

Met Sweet Rub of Mine creëer je eenvoudig de meest heerlijke BBQ of grill gerechten. De zoete smaak van de mix in combinatie met de lichte pittigheid geeft een unieke en smaakvolle ervaring aan jouw gerechten. Het is niet alleen geschikt voor vlees, maar ook voor groenten en zelfs visgerechten.

Ingrediënten

De kruidenmix bevat onder andere bruine suiker, zeezout, gerookte paprika, chili poeder, en andere heerlijke kruiden en specerijen. Alles wordt zorgvuldig geselecteerd en gemengd om de perfecte smaak te creëren.

Gebruiksaanwijzing

Het gebruik van Sweet Rub of Mine is erg eenvoudig. Wrijf de kruidenmix op het vlees, vis of groenten en laat het even intrekken voordat je het bereidt. De kruidenmix is perfect voor een langzame bereiding, zoals bijvoorbeeld bij een low and slow BBQ gerecht!

Conclusie

Bestel nu en maak binnenkort al gebruik van deze rub!

Specificaties
SKU
100249
EAN
4260715220070