• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Quadcopters

Quadcopters, de nieuwe hype die de wereld aan het veroveren is. Van simpelere mini quadcopters tot grote camera drones met maarliefst acht rotors. Alles is mogelijk bij Megagadgets!

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Quadcopter

MegaGadgets beschikt ook over de leukste en mooiste quadcopters. Maar wat is nou eigenlijk een quadcopter?

Wat is een quadcopter?

Een quadcopter of quadrocopter is een hefschroefvliegtuig met  vier propellers. Quadcopters hebben symmetrische bladen in tegenstelling tot gewone helikopters. 

Een quadcopter is opgebouwd uit een frame, vier propellers en vier motoren samen met een besturingseenheid die ervoor zorgt dat de quadcopter stabiel blijft zweven.

Ben jij helemaal fan van deze drones en wil je het overal naar meenemen en ermee kunnen vliegen? Dan zijn onze pocket drones perfect voor jou! Het is makkelijk mee te nemen, je kunt ze gewoon in je broekzak doen, en zijn ook handig voor beginners om te oefenen.  Kleine drones worden steeds populairder en met deze Pocket Drone steel jij overal de show. Dankzij de mooie vormen en matte afwerking heeft deze drone een stoer en strak design.

Koop je quadcopters drone bij MegaGadgets!

Zoek nergens anders meer voor je quadcopters of hexacopter, want deze drones hebben bijna allemaal een camera en worden geleverd met een HD camera. Zoek dus niet meer verder en bestel hier de goedkope en leuke quadcopters.

  Bezig met laden...