• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cameradrones

Ben jij echt opzoek naar een drone met een camera dan ben je bij het juiste adres. Bekijk ze snel hieronder. Dit is natuurlijk ook een leuke gadget om weg te geven voor verjaardagen, Kerst, Halloween en bedenk het maar.

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Cameradrones de nieuwste rage

Drones worden steeds goedkoper en betaalbaarder voor consumenten. Het aanbod van deze rc drones stijgt met de jaren en steeds meer hobbyisten besluiten om een drone aan te schaffen. Er zijn allerlei verschillende accessoires verkrijgbaar. Elk type drone is tegenwoordig verkrijgbaar met een camera. Daarnaast kunnen sommige camera drones met de hoogste kwaliteit filmen, uiteraard zijn deze wel duurder dan anderen.

Ontstaan van drones

De geschiedenis van drones lijkt misschien kort maar toch zijn er een aantal jaren verstreken voordat de drones in gebruik konden worden door burgers. Wat zijn drones? Kort samengevat zijn drones onbemande vliegtuigen, ook wel Unmanned Aerial Vehicles (UAV) genoemd in de volksmond. Drones worden vaak vanaf de grond bestuurd, soms vliegen ze echter een vooraf in geprogrammeerde route. Deze term is afkomstig van de militaire industrie en is vooral bestemd voor de militaire luchtvaart. Door het leger zijn de deze drones  ontwikkeld en uitgebracht voor commercieel gebruik. In 1848 werd in Oostenrijk de eerste poging gedaan om een onbemand vliegtuig de lucht in te sturen. Het waren vooral ballonnen voorzien van hete lucht en een tijdmechanisme, waardoor windsnelheid en windrichting berekend kan worden.  Dit was een eenvoudig model en voorganger van een drone. Naast een drone zijn er ook Hexacopters, quadcopter en octocopter.

Niet alle drones zijn even betaalbaar. Een drone quadcopter met camera is natuurlijk duurder dan een minidrone zonder camera. Onbemande vliegtuigen heb je in alle soorten en maten. Een quadcopter is een multicopter en een drone, en dit type drone heeft meestal vier armen en vier propellers. Hexa betekent in het Engels zes en deze drone heeft daarom ook 6 propellers. Ten opzichte van de quadcopter drone, is de hexacopter beter te bedienen en te handelen, maar in verhouding is dit type drone ook relatief duurder. Daarentegen betekent Octo in het Engels acht en is het een drone met acht propellers.

 

  Bezig met laden...