+31 180 750 440
87.4% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Maze Ball XL Origineel - Perplexus - 100 Obstakels - Breinbreker - Ø18cm - Puzzelbal

Special Price € 12,95 Regular Price € 14,95
Bewaar voor later
Rol je weg door een labyrint van fun met de Maze Ball XL - Waar elke draai een nieuw avontuur is!
Voorraadstatus laden

Ontdek de Maze Ball XL Origineel: dé 3D knikkerpuzzel met 100 obstakels voor eindeloos speelplezier. Ø18cm van pure uitdaging!

Omschrijving

Laat je brein tollen met maze ball XL origineel

Ben je altijd degene die als eerste klaar is met het oplossen van een puzzel? Ben jij op zoek naar een uitdaging? Laat je dan helemaal gaan met deze kleurrijke Maze Ball – XL vol afgronden, glijbanen en spannende smalle paden. It’s incredi-ball! Deze uitdagende bol zal je geduld en behendigheid op de proef stellen. Met zijn 100 obstakels biedt de Maze Ball XL Origineel urenlang vermaak voor jong en oud. Draai en kantel de bal om de knikker door dit doolhof te leiden. Durf jij de uitdaging aan?

Ultieme breinbreker: maze ball XL met 100 obstakels

Deze kleurrijke bol is een grote 3D knikkerpuzzel en bevat 100 stappen waar je urenlang plezier mee hebt. Draai de kleurrijke bol rond en begeleid je knikker. Daag je vrienden uit! Kijk wie als eerste deze spannende hindernissen doorstaat en expect the unexpected! Train je skills met deze knikkerpuzzel. Je kunt zo vaak trainen waar en wanneer je maar wilt. De Maze Ball XL is niet alleen een spel, het is een reis vol verrassingen en vindingrijkheid.

Puzzelplezier onderweg met maze ball XL

Deze kleurrijke puzzelbal is compact van vorm en is gemakkelijk om mee te nemen. Is jouw treinreis altijd zo saai? Maak er een spannende reis van en beoefen hem bijvoorbeeld in de trein. Durf jij de uitdaging aan? Laat je niet afschrikken van de spanning en de uitdaging, maar ga de strijd aan met de Maze Ball – XL. Bestel hem nu and prepare to be A-mazed! Neem de Maze Ball XL overal mee naartoe en maak van elk moment een avontuurlijke puzzeluitdaging.

Kenmerken maze ball XL origineel:

  • Puzzelbal 3D knikkerpuzzel

  • Urenlang puzzelplezier

  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

  • 100 stappen

  • Draai de puzzelbal rond om de knikker te begeleiden

  • 18 cm diameter

Specificaties
SKU
04259
EAN
8719481351885
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp