+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Snijplank natuurlijke vorm Medium

€ 39,95
Snijplank natuurlijke vorm Medium
Snijplank natuurlijke vorm Medium
€ 39,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Snijplank natuurlijke vorm Medium is een stoere en praktische snijplank die perfect past in jouw keuken. Met zijn natuurlijke vorm en duurzame materiaal is deze snijplank niet alleen stijlvol, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Met zijn afmeting van 40 x 30 x 3 cm biedt de Snijplank natuurlijke vorm

- De afmetingen zijn 40 x 30 x 3 cm - Natuurlijke uitstraling past perfect in elke keuken - Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout!

Omschrijving

Een stijlvolle en praktische aanwinst voor jouw keuken

De Snijplank natuurlijke vorm Medium is een must have voor elke keuken prins of prinses die van koken houdt. Deze snijplank heeft een organische vorm en is gemaakt van duurzaam hout waardoor elk exemplaar uniek is en je keuken direct een stijlvolle uitstraling krijgt. In deze producttekst zal ik je vertellen waarom de Snijplank natuurlijke vorm Medium de perfecte toevoeging is voor jouw keukengerei.

Unieke en stijlvolle snijplank

De Snijplank natuurlijke vorm Medium is anders dan alle andere snijplanken die je hebt gezien. Door de organische vorm en het gebruik van duurzaam hout heeft deze snijplank een unieke uitstraling die direct de aandacht trekt in jouw keuken. Het is niet alleen een functioneel stuk gereedschap maar ook een decoratieve aanwinst.

Perfect formaat voor al jouw snijwerk

Met een afmeting van 35 x 20 x 2 cm biedt de Snijplank natuurlijke vorm Medium genoeg ruimte om al jouw favoriete groenten, fruit en vlees op te snijden. Door het medium formaat is deze snijplank perfect voor dagelijks gebruik en makkelijk op te bergen in je keuken.

Duurzaam en praktisch

De Snijplank natuurlijke vorm Medium is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook nog eens duurzaam en praktisch. Het gebruik van duurzaam hout zorgt ervoor dat deze snijplank lang meegaat en de kwaliteit behoudt. Daarnaast is het hout makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Conclusie 

Bestel nu snij morgen al jou groente op de Snijplank natuurlijke vorm Medium!

Specificaties
SKU
22SE000001
EAN
8720039620186