+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Snijplank natuurlijke vorm Large

€ 57,95
Snijplank natuurlijke vorm Large
Snijplank natuurlijke vorm Large
€ 57,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Snijplank natuurlijke vorm Large is de perfecte snijplank voor elke keukenprins of prinses die van een natuurlijke uitstraling houdt. Deze plank is gemaakt van duurzaam hout en heeft een mooie natuurlijke vorm. Snij je groenten, fruit en vlees op deze plank en geef je keuken een rustieke uitstraling! 

- Gemaakt van duurzaam hout
- Mooie natuurlijke vorm
- Perfect voor het snijden van groenten, fruit en vlees

Omschrijving

Waarom de Snijplank natuurlijke vorm Large?

Ben jij op zoek naar een unieke en stijlvolle snijplank om jouw keuken op te fleuren? Zoek niet verder dan de Snijplank natuurlijke vorm Large! Deze snijplank is niet alleen functioneel, maar voegt ook een natuurlijke en rustieke uitstraling toe aan elke keuken.

Hoogwaardig duurzaam hout

De Snijplank natuurlijke vorm Large is een duurzame en stijlvolle keuze voor in de keuken. Deze snijplank is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout, waardoor het een lange levensduur heeft en bestand is tegen dagelijks gebruik. Door de natuurlijke, organische vorm heeft elke snijplank een unieke uitstraling. Hierdoor voegt deze snijplank niet alleen functionaliteit toe aan jouw keuken maar ook stijl. 

Afmetingen 

Met een afmeting van 40 x 29 x 3 cm biedt de Snijplank natuurlijke vorm Large genoeg ruimte om jouw favoriete groenten, fruit en vlees op te snijden. De dikte van 3 cm zorgt voor voldoende stevigheid en stabiliteit tijdens het snijden. Dit maakt de snijplank niet alleen praktisch in gebruik, maar ook veilig en efficiënt.

Conclusie 

Bestel nu jouw Snijplank natuurlijke vorm Large en voeg een stijlvol, natuurlijk element toe aan jouw keuken!

Specificaties
SKU
SnijNatAcaL
EAN
8720039620216