Smartwatch – Fitness Horloge

Waardering:
100% of 100
Special Price € 12,95 Regular Price € 14,95
Niet op voorraad

Met deze Smartwatch – Fitness Horloge hou jij al jouw sportresultaten bij. Jouw dagelijks aantal stappen op werk of school, het aantal verbrande calorieën. Het is allemaal eenvoudig bij te houden in de app. Tussendoor binnenkomende berichten checken is geen probleem door de makkelijke bluetooth verbinding met jouw smartphone.
• Handig sporthorloge
• Bluetooth 4.0
• Met vele handige functies

Op werk snel even binnenkomende berichtjes checken, tijdens het hardlopen zien hoe ver je gelopen hebt of bijhouden hoeveel calorieën je verbrand hebt. Allemaal eenvoudig te zien met deze smartwatch.

De Smartwatch – Fitness Horloge is een smart horloge die licht van gewicht is en een mooi en strak uiterlijk heeft. Deze activity tracker heeft allerlei functies wat dit een ideaal sporthorloge maakt. Houd overdag je stappen bij en tijdens het hardlopen de afstand die je aflegt. Met de ingebouwde meter kun je zelfs jouw hartslag en bloeddruk meten.  Gecombineerd met jouw gegevens zoals leeftijd en gewicht houdt hij ook het aantal verbrande calorieën bij.

Verbind de smart band eenvoudig met je telefoon via bluetooth. Je kunt op de app al jouw gegenereerde data eenvoudig inzien. Daarbij krijg je al jouw binnenkomende berichten te zien op jouw smartwatch. Hartstikke handig! Kortom, een smartwatch voor iedereen!

Let erop dat het opladen van deze Smartwatch – Fitness Horloge anders is dan normaal. Om ervoor te zorgen dat er tijdens het sporten geen water of zweet de binnenkant van het horloge aantast, is ervoor gekozen om geen openingen aan de buitenkant van het horloge te maken. Om het horloge op te maken dien je de beide rubberen bandjes zachtjes van het middenstuk af te trekken. Je zult dan zien dat er een oplaadpunt verschijnt die je door middel van een adapter op kunt laden. Deze adapter is niet bij het product meegeleverd.

Smartwatch - Fitness Horloge voor alle sportieve mensen

Kenmerken van Smartwatch – Fitness Horloge:

Smartwatch met veel functies
Fitness activity tracker
Verbind eenvoudig met je telefoon
Gadget
Comfortabel
Houdt volgende gegevens bij: calorieën, stappenteller, hartslag, bloeddruk, afstandmeter
Beschrijving van het product
Bluetooth 4.0
Te gebruiken met: iOS8.0 en hoger / Android 4.3 en hoger
Materiaal: TPU
Kleur: donkerblauw
Gewicht: 25 gram
Lengte band: 22 cm
Breedte  band: 2 cm
Geleverd met: handleiding
Let op: geleverd zonder adapter

Meer informatie
SKU04684
EAN8719481355470
Lengte8
Breedte12
Hoogte3
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Smartwatch – Fitness Horloge
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die dit leuk vonden, waren hier ook in geïnteresseerd:

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.