Sleutel Organizer

€ 4,95
Niet op voorraad

Ben jij het zat dat jouw grote sleutelbos in je broekzak prikt? Met de Sleutel Organizer heb jij al je sleutels of USB sticks overzichtelijk bij elkaar! Je kunt de organizer vergroten tot maar liefst 12 sleutels.
• Compact design
• Eenvoudige montage 
• Ruimte tot 12 sleutels

Het is een van de irritaties die veel mensen herkennen. De sleutels in je zak prikken vervelend in je been en bovendien zit het ook niet lekker. Met de Sleutel Organizer zorg je ervoor dat je compact je sleutels kunt opbergen!

Haal al je sleutels los en bevestig ze aan één van de twee kanten van de sleutel opberger. Je kunt ze vervolgens, net als een Zwitsers zakmes, makkelijk in en uit vouwen. Naast sleutels kun je ook een USB stick of smalle pasjes bevestigen aan de Key Organizer. Het meegeleverde haakje zorgt ervoor dat je zelfs je autosleutel eraan vast kunt maken. Multifunctioneel!

De montage van de key organizer is heel makkelijk. Door de bijgeleverde beschermringen voorkom je dat je sleutels beschadigd raken. De meegeleverde verlengonderdelen kunnen ruimte creëren voor maar liefst 12 sleutels!

Haal de Sleutel Organizer in huis zodat jouw handtas niet meer half vol zit met sleutels, jij je sleutels nooit meer kwijt bent en je geen geprik meer hebt in je been. Ook een handig cadeau voor hem en haar!

Kenmerken Sleutel Organizer:

Sleutels overzichtelijk beheren
Netjes opbergen
Geen prikkende sleutels in je zak
Eenvoudige montage
Voor sleutels en USB sticks
Compact design
Tot maximaal 12 sleutels
Mogelijkheid tot vergroten
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
Gewicht: 40 gram
Afmetingen: 9x1x1 cm
Inclusief: 8x Beschermringen, 2x verlengdelen, 1x haakje voor sleutelbos

Meer informatie
SKU04754
EAN8717928127178
Lengte9
Breedte1
Hoogte1
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Sleutel Organizer
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.